• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak namówić żone na cuckold lub trójkąt?

Mężczyzna

oNe34

Cichy Podglądacz
Jesteśmy małżeństem 9 lat. On 35, ona 30. On 180 cm z dużym ptaszkiem i brzuszkiem, ona 155cm, puszysta ale nie gruba z biustem średnim ale jędrnym. Przed ślubem mieliśmy cudowny seks w różnych miejscach. Po ślubie ona unika seksu jak ognia, seks jest kilka razy w roku, lodziki częściej, mówi że lubi robić. Z reguły bez gry wstępnej, bo jest sterylna i uważa np. że ręce są brudne mimo ich umycia. Gumki, wibratory odpadają, chociaz kiedyś na wibrator sie zgodzila ale jej sie nie spodobało. Seks polega na leżeniu jak kłoda z jej strony, po ok. minucie każe kończyć, a jak nie to sama doprowadza do wyjścia. Potem z płaczem idzie do łazienki i mówi że czuję się wykorzystana. Zdarzają się dobre stosunki. Chcę by lekko ją policzkować, lubi ostro. Bywało tak że przed końcem mówiła że chciałaby inny ja przeleciał bo innego nie miała. Zaproponowałem trójkąt, zgodziła sie na MMK, ale Pan ma być przebadany i w hotelu. Jak podniecenie zezło to mówiła że żartowała. Innym razem w czasie sesku powiedziała że chce z innym ale ja nie mam o tym wiedzieć. Zaproponowałem cuckold, ale powiedziała że tak nie chce bym patrzał. Potem znów mówiła że żartowała. Gdy oglądamy filmy to trójkąty albo BDSM, bo tak ona chce. Skoro ja jestem jej pierwszym, chciałbym żeby zobaczyła jak jest z innym, a mnie kręcą trójkąty i cuckold. Ona uważa to za zdradę, a przyżekaliśmy sobie wierność. Co o tym sądzicie i czy da się ją namówić? Jak to zrobić?

Mężczyzna

Nagiwwa

Cichy Podglądacz
Niech ktoś z nią popisze, na początku niech sie zakoleguje, a później wybada. Latwiej jej bedzie powiedzieć co chce komus obcemu.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Ja tam widzę, że żonę potrzebujesz najpierw namówić na normalny seks, a nie na cuckold.

Pytanie co jest przyczyną tego, że Wasz seks wygląda właśnie tak? Nie jestem seksuologiem ani terapeutą, ale wątek pt. "przed ślubem cudowny seks, po ślubie klapa", to się pojawia dziwnie nie rzadko.

Może to kwestia tego, że Ty obecnie jej nie pociągasz. Pytanie czy odpowiadałby Tobie klasyczny układ cuckold, że seksu z Tobą praktycznie nie ma, a ona uprawia seks wyłącznie z innymi? No i jak widać, ona woli wariant, gdzie Ciebie przy tym seksie praktycznie nie ma, że to będzie jej sfera życia w której Ciebie tam nie potrzebuje.

*widzę, że temat stary ale widzę, że jesteś jeszcze na forum i pytanie na ile się do dziś sytuacja zmieniła.

Mężczyzna

Wojtek1972

Cichy Podglądacz
Ja tam widzę, że żonę potrzebujesz najpierw namówić na normalny seks, a nie na cuckold.

Pytanie co jest przyczyną tego, że Wasz seks wygląda właśnie tak? Nie jestem seksuologiem ani terapeutą, ale wątek pt. "przed ślubem cudowny seks, po ślubie klapa", to się pojawia dziwnie nie rzadko.

Może to kwestia tego, że Ty obecnie jej nie pociągasz. Pytanie czy odpowiadałby Tobie klasyczny układ cuckold, że seksu z Tobą praktycznie nie ma, a ona uprawia seks wyłącznie z innymi? No i jak widać, ona woli wariant, gdzie Ciebie przy tym seksie praktycznie nie ma, że to będzie jej sfera życia w której Ciebie tam nie potrzebuje.

*widzę, że temat stary ale widzę, że jesteś jeszcze na forum i pytanie na ile się do dziś sytuacja zmieniła.
Czesc. No jak o mnie chodzi to nanasz sex nie narzekam.

Mężczyzna

oNe34

Cichy Podglądacz
Zmieniło sie tyle że nie ma ogladania już filmów, nie ma sexu, lodów, na samą gadke o trójkacie lub cuckold sie wkurza a czasem obraża, że dałbym ją innemu, że mi na niej niezależy itp. itd.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Zmieniło sie tyle że nie ma ogladania już filmów, nie ma sexu, lodów, na samą gadke o trójkacie lub cuckold sie wkurza a czasem obraża, że dałbym ją innemu, że mi na niej niezależy itp. itd.
A próbowałeś rozmawiać dlaczego Wasz seks tak wygląda? Ja nie mówię że każdy ma praktykować seks grupowy, ale wzajemny urozmaicony seks naprawdę daje obojgu kupę radości i przyjemności. To po prostu fajna przyjemna zabawa, gdzie dwoje ludzi jest dla siebie samowystarczalnych i wystarczy po prostu bawić się swoimi ciałami.

Jeśli seks i erotyka umiera, co coś jest najczęściej tego przyczyną, której warto poszukać aby ją wyeliminować, bo po prostu szkoda życia na posuchę.