• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak namówić partnerkę na seks oralny?

ramnick21

Cichy Podglądacz
Jak namówić partnerkę do seksu oralnego ? Próbowałem rozmawiać, próbowałem podczas.... jednak ona jest nieugięta i nie chce nawet spróbować....

makst

Cichy Podglądacz
ciężka sprawa.... to do tego trzeba namawiać ?? ;P Może należy ją o nic nie prosić czy namawiać tylko świecąc przykładem tak dobrze i dokładnie ją wylizać że w końcu z wdzięczności ( lub potrzeby odwdzięczenia się ;) ) sama weźmie się do dzieła... Na serio ciężko coś wymyślić, może ( bez urazy ) odstrasza ją higieniczna część sprawy ?? zapachy itp?? może wymyć się błyszczeć i pachnieć ?? :D Może przedłożyć jej fachową lekturę w temacie ?? Albo podsuwać babską prasę / seriale w których laski bez szczególnego skrępowania mówią o takich sprawach żeby uwierzyła że nie taki potwór straszny :D

obsolete

Cichy Podglądacz
Też u nas był z tym problem na początku, ale nasza wspólna koleżanka powiedziała mojej że to super sprawa jest i że nie ma się czego obawiać... Także może dotrzyj do waszej wspólnej znajomej jakiejś żeby niby mimochodem szepnęła twojej partnerce słówko na temat obciągania... Może pomoże. Inna sprawa że ja też w temacie odwdzięczać się lubię i minetka mi nie straszna ;]