• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak namówić dziewczynę na anal?

Mężczyzna

Ptys3

Cichy Podglądacz
Cześć, od roku jestem w szczęśliwym związku z dziewczyną młodszą ode mnie o 3 lata. W tym roku skończyła 19 lat, a ja 22. Mam 188 cm wzrostu, a ona - 168 cm. Współżyjemy ze sobą od początku związku. Z chęcią robi mi loda, a ja jej minetę, pozwala eksperymentować z różnymi pozycjami, zgadza się nawet na seks hiszpański. Od ponad tygodnia namawiam ją na anal. Niestety odmawia mi ze względu na długość i obwód mojego penisa. Boi się, że zrobię jej krzywdę. Bylibyście w stanie jakoś mi pomóc i doradzić, jak przełamać jej lęk? Jakie przedstawić jej plusy tegoż rodzaju stosunku?

Mężczyzna

Manipulator

Cichy Podglądacz
Nie przekonasz od tak, to nie jest temat 0-1.

Albo chce i czuje ku temu pociąg albo nie

Pomijając szczerą rozmowę o swoich fantazjach, która domyślam się miała kilka razy miejsce

Wyczuj moment, jak jesteście na pieska, nie ciągnij włosów, nie klapsuj, tylko zwilz jej tylek, poslin, puść nitkę śliny lub lubrykant, jak tam wolicie i spróbuj penetrować delikatnie jej odbyte kciukiem

Wtedy zobaczysz, czy czerpie z tego satysfakcję albo nie

Jeżeli nie, to znasz odpowiedź

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Wyczuj moment, jak jesteście na pieska, nie ciągnij włosów, nie klapsuj, tylko zwilz jej tylek, poslin, puść nitkę śliny lub lubrykant, jak tam wolicie i spróbuj penetrować delikatnie jej odbyt
Lepszym pomysłem jest na początek zacząć od palca. Ma mniejsze gabaryty i w ogóle przekonasz się czy partnerka akceptuje jakiekolwiek ciała obce w pupie. Przykładowo gdy jest już mocno nakręcona i siedzi na jeźdźca, zacznij lekko dotykać jej oczka, później wsuń palec na długość paznokcia (pamiętaj o lubrykancie!), a gdy będzie się jej podobało kontynuuj z całym palcem. W późniejszym etapie palcówka analna na jeden i dwa palce. Co najważniejsze nie spiesz się... pomiędzy kolejnymi krokami niech minie jeden lub kilka stosunków. Spiesząc się, tylko możesz ją zniechęcić.

Mężczyzna

Manipulator

Cichy Podglądacz
Lepszym pomysłem jest na początek zacząć od palca. Ma mniejsze gabaryty i w ogóle przekonasz się czy partnerka akceptuje jakiekolwiek ciała obce w pupie. Przykładowo gdy jest już mocno nakręcona i siedzi na jeźdźca, zacznij lekko dotykać jej oczka, później wsuń palec na długość paznokcia (pamiętaj o lubrykancie!), a gdy będzie się jej podobało kontynuuj z całym palcem. W późniejszym etapie palcówka analna na jeden i dwa palce. Co najważniejsze nie spiesz się... pomiędzy kolejnymi krokami niech minie jeden lub kilka stosunków. Spiesząc się, tylko możesz ją zniechęcić.
Właśnie edytowałem komentarz dodając tam kciuka 😂

Dobrze wyłapałes, widać, że chłop zna się na rzeczy

Mężczyzna

Manipulator

Cichy Podglądacz
Coś tam człowiek w życiu przeżył ;) Ale IMO anal jest totalnie przereklamowany... co cipka to jednak cipka ☺️
Tylne drzwi od szetpow w ucho i technikami uwodzenia nie zmoczysz, tu już trzeba mechanicznie do tego podejść 😋

Jednak widok na pieska z penisem nieco wyżej i rozchodzące się pośladki ma coś w sobie