• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

jak mowicie do swojej drugiej polowki? :D

Status
Zamknięty.

ktos:(

Cichy Podglądacz
no wiec.... jak mowicie do Swojego chlopaka/dziewczyny meza/zony? :p i jak oni mowia do Was? przyklad? misiu, kotku i takie tam bajery :) uzywacie czegos 'niestandartowego' ? :>

wstydliwa20

Nowicjusz
Mój Ukochany mówi do mnie "Misia". Uwielbiam to. Nienawidzę "Misiu" "Misiaczku" czy "Misiak" ale "Misia" jest ok :)
Ja do niego zwracam się nieco mniej oryginalnie bo "Kochanie" albo "Skarbie".

wstydliwa20

Nowicjusz
gosiaa napisał:
a ja chyba używam "niestandardowych" określeń - mówimy do siebie po imieniu ;)

hehe, ja jak nazwę swoje Kochanie po imieniu to odrazu się dziwi i zwraca mi uwagę, że rzadko do niego tak mówię, pewnie sobie myśli, że jestem zła albo coś od niego chce :p

tylko_ja17

Seks Praktykant
Bardzo lubie takie banalne okreslenia jak 'kochanie' i 'skarbie', moj chlopak mowi tez do mnie 'misiaczku' i zdrabnia moje imie tak, ze wychodzi z tego prawie zupelnie inne :)

ktos:(

Cichy Podglądacz
gonia napisał:
fakt ze temat juz był ale moze nowi uzytkownicy sie wypowiedza

hm, szukalem ale nie znalazlem ;) moze dasz link? :>

a czy sa jakies zdrobnienia ktore doprowadzaja was do szalu ale wasz partner uwielbia was tak nazywac? :>

Szarka

Erotoman
to jest i było zależne od rozwoju naszego związku ( w sierpniu 13 latek :D )

byłam dziubkiem,
rybą
teraz jestem skarbem i kochaniem od kilku lat

mąż - jest zwany mężem :D kochaniem i wołam też po imieniu, mąż mnie po imieniu nigdy nie woła

KLM

Seks Praktykant
Szarka napisał:
to jest i było zależne od rozwoju naszego związku ( w sierpniu 13 latek :D )

byłam dziubkiem,
rybą
teraz jestem skarbem i kochaniem od kilku lat

mąż - jest zwany mężem :D kochaniem i wołam też po imieniu, mąż mnie po imieniu nigdy nie woła
13 mykło w lutym :wink:
a takpatrząc w stecz to ja też nie mówie po imieniu... :roll: przeważnie Misia, a do mnie różnie (jak popadnie-zależnie od sytuacji)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry