chyba chodzi mu o ten club :>esther napisał:gdzie popelnilam blad ???
gonia napisał:chyba chodzi mu o ten club :>esther napisał:gdzie popelnilam blad ???
nie wiem czemu sie jej czepiles?Edeq napisał:"Śmieszny klub"??? :shock:esther napisał:jaki ja mam fun club
ciebie tez w tym momencie nie rozumiem :>Inżynier napisał:Jeśli to klub antyesther, albo śmiejących się z tekstów esther to się zapisuje.
Nie.esther napisał:gonia napisał:chyba chodzi mu o ten club :>esther napisał:gdzie popelnilam blad ???
ale przeciez slowo fun club jest jak najbardziej poprawne - gramatycznie ortograficznie i znaczeniowo
klub zabawy... nikt nigdy o czyms takim nie slyszal ???
Bo mnie (jestem przedstawicielem płci męskiej) nazwała szowinistą. Poza tym potem stwierdziła, że nie będzie jej to robiło różnicy, jak ją będę obrażał.gonia napisał:nie wiem czemu sie jej czepiles?
no ładnie ładnieKolorowy napisał:Koszałek... ciiii... a myslisz, że na co liczymy? :wink:
moze Ty zadajesz sobie takie pytanie jak to jest z inna albo twoja dziewczyna moze takie ma fantazje ale nie wszyscy tak musza miec no ale jak widac koszałek wielki znawca i wie lepiej niz my no coz bywa i tak...Koszałek Opałek napisał:Tak tylko mówicie a w głębi zadajecie sobie pytanie "jak to jest z innym mężczyzną" lub "czy seks może z innym mężczyzną smakować inaczej" .
Natomiast tutaj zlot by wyglądał khm bynajmniej dziwnie - ludzie się spotykają, owszem fajnie, ale o czym mają gadać? W restauracji, pubie czy Bóg jeden wie gdzie się zobaczycie będziecie nawijać o pozycjach, seksie oralnym i innych pierdołach?
Masz jakieś zbyt duże mniemanie o sobie chyba... Bo ja tak nigdy nie pomyślałam. Predzej pomyślałabym jak to jest z kobietą niż z innym mężczyzną. Fuj.Tak tylko mówicie a w głębi zadajecie sobie pytanie "jak to jest z innym mężczyzną" lub "czy seks może z innym mężczyzną smakować inaczej" .