... ponad rok temu rozstał się z dziewczyną jednak do tej pory nie potrafi o niej zapomnieć. Naprawdę bardzo się z tym męczy cały czas pomino faktu, że wie że z tego raczej nic juz nie będzie. Dodam że dziewczyna jest paskudna bo trzyma go w niepewności i cały czas trochę zwodzi takie wyjście rezerwowe. Nie może zerwać z nią kontaktów, co pewnie by pomogło. Teraz dodatkowo uwikłał się w mały romans z dziewczyną bardzo przypominającą tą pierwszą, paranoja.
Brakuje mi pomysłów jak wyciągnąć go z tego dołka, a on zamyka się w sobie coraz bardziej i rozmyśla.
Jak to mówią ogień ogniem, ale żyby on zauważył inne dziewczyny musiałby zapomnieć choć troche o tej pierwszej, poprostu koło się zamyka.
Bardzo mi go szkoda jeśli ktoś ma jakikolwiek pomysł co mogłabym zrobić, bo juz po prostu patrzeć nie można jak się chłopak męczy help bardzo proszę.
Brakuje mi pomysłów jak wyciągnąć go z tego dołka, a on zamyka się w sobie coraz bardziej i rozmyśla.
Jak to mówią ogień ogniem, ale żyby on zauważył inne dziewczyny musiałby zapomnieć choć troche o tej pierwszej, poprostu koło się zamyka.
Bardzo mi go szkoda jeśli ktoś ma jakikolwiek pomysł co mogłabym zrobić, bo juz po prostu patrzeć nie można jak się chłopak męczy help bardzo proszę.