Gremlin,
Nie przejmuj sie tym wcale, a juz tym bardziej sie nie zmieniaj. To zupelnie naturalne, ze odczuwasz potrzebe kontaktu. Przyjdze taki wiek, ze dziewczyna doceni to, ze chcesz sie z nia kochac czesto.
Z tego co opisujesz (tzn. odnosnie tej kolacji) wyglada na to, ze to bylo tylko pretekstem do zerwania. Kobiety uwielbiaja takie kolacje!!! Nie bede tu wnikal w przyczyny zerwania. Pozostaje tylko kwestia temperamentu. Jesli kobieta jest gotowa na seks (a w tym przypadku powinna byc, skoro juz spaliscie ze soba), a do tego lubi ciebie, to powinna byc zachwycona twoim "glodem". Nie jestem psychologiem, ale wydaje mi sie, ze apetyt mezczyzny na seks jest dla kobiety niejako potwierdzeniem jej atrakcyjnosci.
Na pewno nie jestes "zbokiem". O ile sie nie myle, to obecna "srednia krajowa" stosunkow seksualnych w Polsce wynosi 1 na tydzien. Wierz mi, ze kobiety doceniaja facetow, ktorzy sa w stanie kochac sie 3-4 razy w ciagu jednej nocy - wiekszosc kobiet traktuje to jako atut mezczyzny, a nie jako wade.
Nie mam pojecia jakie sa szanse na uratowanie tego zwiazku. Jesli ja bardzo kochasz, to nie naciskaj i sprobuj dowiedziec sie gdzie tkwi problem. Moim zdaniem na 99.99% problem tkwi po jej "stronie" i prawdopodobnie ma podloze psychiczne.
Powodzenia i pozdrawaiam,
Luke