• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak często to robicie panie ?

Mortimer

Erotoman
Wiadomo, że lepiej z partnerem czy partnerką. Ale jeżeli mówimy o masturbacji to zależnie od nastroju czasem 2 razy w tygodniu, a czasem 3 razy dziennie.

Kobieta

kamilaaa20

Nowicjusz
Ja bardzo często, bo co dziennie, sama. To mnie relaksuje i zaspokaja podstawową potrzebę.
Czy to jest lepsze od seksu? Ciężko mi na to odpowiedzieć. Osobiście bardziej wolę pieszczenie łechtaczki niż masturbacja poprzez wkładanie sobie. Jednak pod względem tego drugiego, zdecydowanie seks jest przyjemniejszy
Mam podobnie ale oprócz stymulacji łechtaczki lubię też stymulację pochwową. Najlepiej wszystko na raz

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Jak ja bym chciał wiedzieć, jak często moja kobieta to robi. Ale ona niestety nie chce powiedzieć. Wiem tylko, że robi to minimum raz w tygodniu. Mam jednak podejrzenia, że znacznie częściej :)

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Proszę kobiety w różnym wieku podzielcie się tym czy i jak często zaspokajacie się same . I czy sprawia wam to większą przyjemność niż seks z partnerem ?
Uważam, że masturbacja jest lepsza od średniego seksu. Jak mam mieć taki nijaki seks to lepiej zostać w domu z zabawkami. Jednak nic nie zastąpi dobrego seksu z partnerem oraz wszystko co powyżej.

Niedawno masturbowałam się sama codziennie, teraz lubię się kilka dni przegłodzić. Ze względu na dużą odległość z partnerem często przytrafia się masturbacja czy przez telefon czy na kamerce, raczej spontanicznie, bez planu, jak zadzwoni i rozmawiamy to ręka sama idzie mi między nogi. Spodobało mi się, że to on stał się panem moich orgazmów i bawię się teraz tylko z nim, sama jakoś okazjonalnie, po prostu lubię być czy słuchana czy obserwowana i równocześnie to z nim przeżywać.

Ostatnia edycja: