• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak często się kochacie?

pacman

Cichy Podglądacz
Zastanawiam się jak często się kochacie? Moja dziewczyna jest nimfomanką i może robić to niemal na okrągło. Z mojej perspektywy dwa lub 3 razy w tygodniu w zupełności wystarczy. Mam wrażenie, że mojej dziewczynie dwa czy trzy razy dziennie to za mało... Jak często uprawiają sex ludzie z sexforum?

mothx

Cichy Podglądacz
No ja też 1-2 razy w tygodniu ale po kilka godzin i z 2-4 wytryskami. Myślę, że wiele kobiet ma wysoki popęd, wyższy niż faceci :D Ale określenie "nimfomanka" ma negatywne zabarwienie, po co je wobec nich stosować. Codziennie i przez cały czas to by się mogło znudzić.

antonio

Nowicjusz
Średnio wyjdzie 1-2 razy w tygodniu, od kilkunastu do kilkudziesięciu minut podczas jednego zbliżenia. Partnerka osiąga przynajmniej jeden orgazm :) Czasami potrafimy się nie kochać przez tydzień czy dwa aby później nadrabiać zaległości i uprawiać dziki sex kilki dnia z rzędu.

MariolaArek

Cichy Podglądacz
Oj u nas z moją partnerką średnia to 2-4 stosunki na dzien,a zblizen jest bardzo duzo np jesli moje kochanie sika na kibelku ja podchodze i jej podaje ile razy na dzien nie jestem w stanie powiedziec zdarza sie tez ze robi mi loda podczas jazdy samochodem,w miejscach publicznych,moj penis ma srednio 10 powstan na dzien i tak wdzien wdzien od trzech miesiecy jezeli dochodzi do zblizenia miedzy nami zawsze jestesmy podnieceni.

Justyna

Podrywacz
A my tak średnio raz lub dwa razy w tygodniu, ale nie jest to regułą - czasami mamy dłuższą przerwę, a czasami kochamy się częściej, wszystko zależy od tego, jaka aktualnie panuje w naszym związku atmosfera.

neya

Seks Praktykant
Zgadzam się z tą "atmosferą" w związku.
Można codziennie, ale czasem raz w tygodniu okazuje się, że to za dużo :)

Nemezis

Cichy Podglądacz
ja bym chciała częściej ale na razie jest to niemożliwe... ale jak przyjdzie co do czego to chciałabym tak spontanicznie, tak z znienacka i tak zupełnie prosto z serca i potrzeby chwili...