• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak często i czy macie polucje?

Mężczyzna

Lukas69

Podrywacz
Pierwsze miałem w wieku chyba 11 lat, wcześniej masturbowałem się nie raz ale nigdy nie spuszałem.
Teraz regularnie tryskam i już nie mam polucj.

Mężczyzna

facet30

Seks Praktykant
Niedawno w wieku 34 lat przydarzyła mi się nocna polucja, jednak bez żadnego snu erotycznego, bez rozmyślania przed snem, w dodatku po dniu w którym się masturbowałem i miałem wytrysk (jądra opróżnione). Śniłem o tym, że jestem sam w klasie szkolnej i majstruję coś przy ławce, aż tutaj nagle poczułem we śnie rozkosz nie do opanowania, a po chwili ulgę. Rano budzę się, sprawdzam bokserki i okazało się, że się w nie spuściłem. Jak dla mnie osobiście dziwna sprawa - w młodszym wieku miewałem z rzadka coś takiego, ale zwykle musiałem się nakręcić przed snem, a jądra musiały być pełne, sen miał również finezyjną treść.

Mężczyzna

Arno45

Biegły Uwodziciel
Mnie to nie dziwi, faktycznie mi się przydarzyło 2x ale towarzyszył temu wyrazisty sen o podobnej tematyce, więc z całą pewnością się to zdarza i raczej nie ma wpływu na to czy masturbacja czy całkiem regularny seks...

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Jądra nie produkują spermy. Tylko jej 5 procent - plemniki. Cześć płynna powstaje w prostacie i gruczołach opuszkowych. Składniki te są produkowane przede wszystkim w czasie podniecenia. Nie w normalnym funkcjonowaniu. Więc pisanie "pełne jaja" jest co najmniej bzdurą panowie. To, że mieliście polucję wynika z działania mózgu - z jakiegoś powodu kazał rozpocząć produkcję spermy i zaraz potem jej wytrysk. A dlaczego? To już jego tajemnica. Sen lub organizm testował działanie układu rozrodczego.

Mężczyzna

Arno45

Biegły Uwodziciel
Naukowo i słusznie, też chciałem, ale ja tego nie napisałem bo to powinna być powszechna wiedza, to chyba wiadomo... opis ten, traktuje u kolegi jako metaforę, przy tak poetyckim opisie..... 😉