• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Instrukcja obsługi mięsni Kegla?

Status
Zamknięty.

HeaveN

Cichy Podglądacz
Siema!
Od pewnego czasu trenuje miesnie Kegla (lonowo-guziczny), ostatnio chcialem je przetestowac podczas masturbacji i wyszlo mi tak:
Jak juz czulem ze sie zblizam ( ale jeszcze w momencie w ktorym moglem spokojnie sie opanowac , przestac lub zwolnic ) przestalem, zacisnolem mocno Kegla... i ? doszedlem. sam sie zdziwilem co jest?
Raz probowalem podczas stosunku, jak juz dochodzilem to wyjalem penisa,zacisnolem poteznie (czulem jak mi wytrysk idzie ale nie wychodzil do konca i nagle BOOM! zalalem dziewczyne.
Nie tak to ma wygladac z tego co wiem. Czy ktos moze dokladnie opisac jak gdzie kiedy zaciskac? na necie nic nie moge znalesc... bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje!

Mayonez

Seks Praktykant
Człowieku...... -_-

JAkby to powiedzieć....
o już wiem...

"Mięsień Kegla
Mięsień łonowo-ogonowy u kobiety, zwany inaczej mięśniem Kegla[...]"

FAceci nie mają tego mięsnia.....

rose

Biegły Uwodziciel
cytuję : " m łonowo guziczny kurczy się pociągając tylną ścianę odbytnicy do przodu i z dużą siłą przyciska ją do przedniej, światło odbytnicy zwęża się wtedy w poprzecznie ustawioną szpare, poza tym unosi przeponę miednicy wraz z odbytem ku górze"..
ciężkie by było życie mężczyzny bez tego mięśnia.. :wink:

gonia

Erotoman
Mayonez napisał:
Człowieku...... -_-

JAkby to powiedzieć....
o już wiem...

"Mięsień Kegla
Mięsień łonowo-ogonowy u kobiety, zwany inaczej mięśniem Kegla[...]"

FAceci nie mają tego mięsnia.....
jak dobrze ze na forum sa jeszcze ludzie ktorzy potrafia takich ludzi poprawic ;)

Szarka

Erotoman
oto co znalazłam w internecie, cytuję :

"Mężczyźni też mają tzw. mięsień Kegla. Pomaga im on utrzymać kontrolę nad wytryskiem. Jak go znaleźć? Przyłóż dwa palce w miejscu między jądrami a odbytem i napnij mięśnie, tak jakbyś chciał powstrzymać strumień moczu. Za napięcie, które wyczujesz palcami, odpowiada właśnie mięsień Kegla (gdy się kurczy, jednocześnie lekko unoszą się prącie i jądra). To właśnie ćwiczenie, o które pytałeś. Możesz je wykonywać zawsze, nie tylko w czasie erekcji. Osiągniesz zadowalające efekty, przestrzegając kilku zasad: o ćwicz trzy razy dziennie, naprężając rymicznie mięsień Kegla nie mniej niż 20 razy; każdy skurcz powinien trwać dwie sekundy o w trakcie ćwiczeń oddychaj normalnie; mięśnie brzucha i ud mają być rozluźnione. Po kilku tygodniach regularnych treningów możesz spróbować powstrzymywać nadchodzący wytrysk, kurcząc mięsień Kegla w opisany wyżej sposób (najpierw najlepiej podczas masturbacji). "

p1tbull

Seks Praktykant
No moim tez troche dziwnie w czasie seksu zaczac spinac posladki zeby nie naswinic partnerce... :?

HeaveN

Cichy Podglądacz
Dzieki szarka mniej wiecej o to mi chodzilo :) chcialbym zeby jakis doswiadczony mezczyzna mi to opisal... czy trzeba wyjsc z partnerki i scisnac czy jechac na zacisnietym ? :p itp. tu nie chodzi o "naswinienie". mezczyzni z wczesnym wytryskiem potrafia tymi miesniami przedluzyc stosunek...czytalem ze nawet do 3 godzin 8) ale to po latach cwiczen :roll:

Yossarian

Biegły Uwodziciel
No do trzech godzin to już jest hardcore, ale trening czyni mistrzem, a ten miesień można trenować w każdej chwili przecież :wink:

Status
Zamknięty.