Ja z ukrycia często robię sobie dobrze pod siostrzeniceJa bym chętnie kuzynkę przeleciał![]()
Przez tydzień pożyć w takiej mormonskiej komunie bez określonych zasad i hamulców. Z dwoma synami i córkami. Rodzicami i dorastającymi siostrzenicami...No i też pytanie jakie córka ma do tego podejście?
Mormoni nie tworzą komun, oni żyją w patriarchalnych rodzinach. Mormoni są bardzo konserwatywną społecznością, w której obowiązują normy, są procedury ich egzekwowania i wykluczania ze społeczności osób nieprzestrzegających tych norm.Przez tydzień pożyć w takiej mormonskiej komunie bez określonych zasad i hamulców. Z dwoma synami i córkami. Rodzicami i dorastającymi siostrzenicami...
Fakt, pomieszłaem. Chodziło mi o komuny poliamoryczne.Mormoni nie tworzą komun, oni żyją w patriarchalnych rodzinach. Mormoni są bardzo konserwatywną społecznością, w której obowiązują normy, są procedury ich egzekwowania i wykluczania ze społeczności osób nieprzestrzegających tych norm.
Wspólnota mormonów to nie jest katolicka parafia! We wspólnotach mormonów nie ma miejsca na rozwiązłość, na homoseksualizm.
Widzę że ciekawi ciebie ten temat i nasuwa mi się pytanie czy ty miewasz fantazję lub miałaś doświadczenie w tym temacie?może być fajnie
Cycków nie ma bo byłam za młoda jeszcze. Potem sie pojawiły. W wieku 15 tak wyglądałamCycków nie ma ale penis jest![]()
Też tak miałemMi się parę koleżanek przyznało do zabaw z synami.
Jak się z kimś mieszka razem to często są jakieś fantazje albo doświadczenia.Witam. Czy ktoś tutaj miewa fantazje rodzinne? Kuzyni? Matka z synem? Ojciec z córką? Pozdrawiam
Masz jakieś?Jak się z kimś mieszka razem to często są jakieś fantazje albo doświadczenia.![]()
Też jestem ciekawJak się z kimś mieszka razem to często są jakieś fantazje albo doświadczenia.![]()
A pochwalisz się nimiTeż tak miałem![]()
Jakieś na pewno.Masz jakieś?
Jaka tajemnicza.Jakieś na pewno.![]()
Bo każdy pyta, a nie każdy mówi publicznie przy wszystkich.Jaka tajemnicza.![]()
Tak to jest.Bo każdy pyta, a nie każdy mówi publicznie przy wszystkich.![]()
Mogę na Pv napisać swoje jak ty napiszesz swojeBo każdy pyta, a nie każdy mówi publicznie przy wszystkich.![]()
Też chce wiedzieć ej noMogę na Pv napisać swoje jak ty napiszesz swoje
Mam tak samo z dorosła pasierbicąJa z ukrycia często robię sobie dobrze pod siostrzenice
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| S | Incest | Ogłoszenia | 2 | |
| A | Incest | Ogłoszenia | 3 | |
| F | Incest | Opowiadania erotyczne | 6 | |
| B | Ktoś lubi temat dojrzewania i incest? | Fantazje erotyczne | 17 | |
| J | Incest | Ogłoszenia | 1 |