Lub mama albo tata do córki też można pofantazjowacAlbo można pofantazjować np. Siostra przychodzi do brata bo ma problem z zadaniem z matematyki tyle że zapomniała założyć majtki

Lub mama albo tata do córki też można pofantazjowacAlbo można pofantazjować np. Siostra przychodzi do brata bo ma problem z zadaniem z matematyki tyle że zapomniała założyć majtki
Jak można "zapomnieć" założyć majtki?Albo można pofantazjować np. Siostra przychodzi do brata bo ma problem z zadaniem z matematyki tyle że zapomniała założyć majtki
A ciebie interesuje ten tematMożliwe
Można bo są w praniu albo dopiero wyszła z kąpieli lub celowoJak można "zapomnieć" założyć majtki?.
No to nie zapomniała, tylko "zapomniała"Można bo są w praniu albo dopiero wyszła z kąpieli lub celowo
tutaj nie ma co fantazjować, tylko jak w moim przypadku trzeba "działać"Albo można pofantazjować np. Siostra przychodzi do brata bo ma problem z zadaniem z matematyki tyle że zapomniała założyć majtki
Opowiadajtutaj nie ma co fantazjować, tylko jak w moim przypadku trzeba "działać"
Doskonale Ciebie rozumiem.Ja mam w rodzinie parę żyjącą w związku incest. Nie kryją się z tym nawet.
Ja sam nie miałem takich ciągątek, ale podniecały mnie dziewczyny po takich przejściach. Byłem też niechcący (no może niezupełnie niechcący) świadkiem sytuacji kiedy koleżanka dawała swojemu kuzynowi.
Piszę w czasie przeszłym, że nie miałem pociągu. Teraz już mam. Spotkałem po latach młodszą kuzynkę. Brałbym ją bez mrugnięcia okiem.
A ona też ma na to ochotęDoskonale Ciebie rozumiem.
Też nie patrzyłem na siostre w ten sposób, dopóki się to nie wydarzyło.
Teraz kiedy tylko ją widzę to zawsze mam ochotę to powtórzyć z nią.
Nie wiem, nie pytałem jeszcze o powtórke.A ona też ma na to ochotę
Ile macie lat?Nie wiem, nie pytałem jeszcze o powtórke.
Sądząc po jednoznaczym zachowaniu nieraz, czy też ubiorze sądze że tak.
Ja 32 ona 25Ile macie lat?
a zauważyłąm tą tendecje i zastanawiam się na przyczyną. paru "synków" miało obciągnięte penisy wczoraj.Strasznie jara mnie ten temat, zwłaszcza matka - syn, ale nie tylko. Jeśli ktoś chciałby porozmawiać, to ja bardzo chętnie.
Do dziś o tym fantazjuje, chociaż nie ukrywam, że jak byłem młodszy to kilka przygód z kuzynka miałem...
Ja mam ciągłe fantazje erotyczne z siostrą , marzę o niej codziennie żeby jej cipunie wylizać i cycuszki possać, kutaska włożyć, problem jest tylko jeden to siostra mojej żony .Witam. Czy ktoś tutaj miewa fantazje rodzinne? Kuzyni? Matka z synem? Ojciec z córką? Pozdrawiam
Albo można pofantazjować np. Siostra przychodzi do brata bo ma problem z zadaniem z matematyki tyle że zapomniała założyć majtki
U mnie różnica wieku była podobnaa ja z kuzyem, przy dojść dużej różnicy wieku 15 v 24
Też wymacałeś kuzynkę?U mnie różnica wieku była podobna
Tak jestTeż wymacałeś kuzynkę?
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| S | Incest | Ogłoszenia | 2 | |
| A | Incest | Ogłoszenia | 3 | |
| F | Incest | Opowiadania erotyczne | 4 | |
| B | Ktoś lubi temat dojrzewania i incest? | Fantazje erotyczne | 17 | |
| J | Incest | Ogłoszenia | 1 |