A skąd ta ochota?Marzę o siostrze.
A skąd ta ochota?Marzę o siostrze.
Jestem nią zauroczony.A skąd ta ochota?
A od kiedy i czym się to objawiło jeśli możesz się pochwalićJestem nią zauroczony.
Praktycznie jak zaczęliśmy dorastać,podobało mi się już wtedy u niej wszystko,włosy,jak się porusza,oczy,usta...A od kiedy i czym się to objawiło jeśli możesz się pochwalić
Kusi,tylko nie wiem na ile mogę sobie pozwolić.A ona wie o tym i czy coś robi z tym wobec ciebie
A co robi jak kusiKusi,tylko nie wiem na ile mogę sobie pozwolić.
Jej patrzenie na mnie,poruszanie i ruchy przy mnie,dziwne uśmiechy,układ Jej nóg jak patrzę,oglądanie się za siebie czy podglądam jak się porusza...A co robi jak kusi
Siostry są ok.Marzę o siostrze.
NajlepszeSiostry są ok.
A czym ci imponujeSiostry są ok.
W młodych latach jest zawsze pod ręką.A czym ci imponuje
N8e tylko pod rękąW młodych latach jest zawsze pod ręką.
A podzieliła byś się na pvWybacz ale nie dzielę się czymś takim publicznie
OjjjjPiękny temat
To fantazjaJa pitolę jeżeli to nie fake [a tak podejrzewam bo mam watpliwości dot wiarygodności i autentyczności profilu autorki tego posta] to w życiu nie chciałbym dostać czegoś takiego od własnej matki........... Zakrawa o chore klimaty, totalnie nie dla mnie. Noł, noł i jeszcze raz NOŁ!
Tu masz racjęWitam!
Też mnie kręci temat sexu w rodzinie!
Podejście do tego mam takie że jak dwoje dorosłych ludzi dobrowolnie się na to godzi to w sumie czemu nie?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Incest | Seks | 4 | |
T | Anal/deepthroat & fantazje lolita/incest/cuckold | oglądanie i rozmowa | Ogłoszenia | 20 | |
F | Roleplaying - popularność motywu incest | Fantazje erotyczne | 40 |