• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Incest

Misteruv

Seks Praktykant
Niestety w Polsce kaziorodztwo jest nielegalne ,ale i tak myśle że w dużej czesci domów seks kaziorodczy brata z siostra, kuzyna z kuzynką jest i tylko o tym nie mówią żeby nie było problemów karnych. Duzo krajów hiszpania, francja, belgia, legalizują seks w rodzinie za obopulną zgodą moim zdaniem tak powinną być żeby nikt nie wtracal sie do życia prywatnego. Cały ten zakaz jedynie jest przez zmiany genetyczne zachodzace przy rozmnazaniu sie ludzi z rodziny, ale teraz antykoncepcja jest na takim poziomie ze jesli ktos ogarnia to nigdy nie bedzie dziecka. Ja z własnego doswiadczenia w zyciu widzialem duzo prawdopodobnych ukladow kaziorodczyk, kiedy kolezanka mi opowiadala o swoim ojcu ze najchetniej to by go wyruchała, w szkole widziałem pare kuzyn i kuzynka co byli ze sobą.

Mężczyzna

Drohshnaider

Cichy Podglądacz
Niestety w Polsce kaziorodztwo jest nielegalne ,ale i tak myśle że w dużej czesci domów seks kaziorodczy brata z siostra, kuzyna z kuzynką jest i tylko o tym nie mówią żeby nie było problemów karnych. Duzo krajów hiszpania, francja, belgia, legalizują seks w rodzinie za obopulną zgodą moim zdaniem tak powinną być żeby nikt nie wtracal sie do życia prywatnego. Cały ten zakaz jedynie jest przez zmiany genetyczne zachodzace przy rozmnazaniu sie ludzi z rodziny, ale teraz antykoncepcja jest na takim poziomie ze jesli ktos ogarnia to nigdy nie bedzie dziecka. Ja z własnego doswiadczenia w zyciu widzialem duzo prawdopodobnych ukladow kaziorodczyk, kiedy kolezanka mi opowiadala o swoim ojcu ze najchetniej to by go wyruchała, w szkole widziałem pare kuzyn i kuzynka co byli ze sobą.
A gdyby założyć że logicznym wyjściem było by zaakceptować fakt że Starsze z rodzeństwa matka ojciec wprowadzają rozdziiczaja i szykują i ucząc.Znam 30 sto paro letnia kobietę która własnego syna rok uczyła .

Misteruv

Seks Praktykant
u mnie nigdy nie doszlo do seksu incest ale czasami o tym myslalem w fantazjach, Kiedyś jak byłem młody zobaczyłem moją ciocie nago pod prysznicem i od razu nasza relacja sie zmieniła na bardziej otwartą seksualne zawsze moglem z nią pogadać o seksie i na takie tematy. Przebierała sie przy mnie żebym mogl sie patrzec na nią, jak sprzatała wypinała sie do mnie jakby mówiła ciałem wiem ze ci sie to podoba mi tez sie to podoba. jak ogladalismy filmy lubiała miec stope na moim twardym kutasie tylko głupi by nie czul jak twardego mam kutasa, ja tez sobie ją podptykałem ręka w majtki czy dotykanie jej dużych piersi wsztystko ze stresu obracalem w strone zartu. kiedyś też pozyczyla mi telefon gdzie nastolatek sobie poradził z odzyskaniem zdjec i rozów i miałem całkiem fajną kolekcje do walenia konia, rozmowy z jej exami wymiany fotek to bylo cudowne co wtedy widzialem i najlepsze podbudowalem sobie ego bo zaden nie miał tak dużego kutasa jak ja.

Misteruv

Seks Praktykant
A gdyby założyć że logicznym wyjściem było by zaakceptować fakt że Starsze z rodzeństwa matka ojciec wprowadzają rozdziiczaja i szykują i ucząc.Znam 30 sto paro letnia kobietę która własnego syna rok uczyła .
fajna taka zabawa ale jak akceptuje seks siostry z bratem kuzynki z kuzynem to matki lub ojca ze swoim dzieckiem nie zaakceptowalbym bo to samo brzmi zle i ja sam bym nigdy takiego czegos nie chcial ale wiem ze na swiecie takie rzeczy sie dzieją w japoni np matki syną wala konia przed spaniem

Misteruv

Seks Praktykant
Ja też miałem myśli żeby przelecieć swoją siostre i ona chyba mnie też bo nasz pokoj to byly takie dwa pokoje w jedny ja idac do kuchni czy do lazieki przechodziłem przez jej pokoj i szedłem na korytarz dlatego czesto zdarzało sie tak że jak szedlem siku w nocy czy wracalem pozno on była bez niczego i odkryta ,chyba nie lubiala spac w ubraniach, wszystko moglem zobaczyć co chciałem. myśli w głowie że moge ją teraz dotkac i zrobić co chce ale konczyło sie na tym że twardniał mi kutas i szedłem sobie zwalić do pokoju, czesto też przebierałem sie przy niej wiec widziała mojego sterczacego kutasa i chyba jej sie to podobało bo nigdy nie powiedziala zebym przy niej sie nie przebieral. Ona też sie masturbowala tylko robiła to troszeczke głosniej czesto jeczała co lezac toz obok słyszałem calkiem dobrze, czeste dotykanie sie, klepanie po tylku to byla dla nas codziennosc

Kobieta

ania_do_ssania

Cichy Podglądacz
przez wiele lat uprawialam seks z wujkiem (kuzyn ojca) i z moim dalszym kuzynem. z zadnym z nich nie mialam relacji typowo rodzinnych, bo mieszkamy dosc daleko od siebie i nie ma zbyt silnych wiezow nawet w pokoleniu rodzicow. z wujkiem zaczelismy jak mialam 17 lat, on 29, trwalo to- oczywiscie od okazji do okazji- mniej wiecej 15 lat. teraz niestety mieszka za granica, czasem mamy kontakt na facebooku. z kuzynem ostatni raz kochalam sie w sierpniu tego roku, bylam po prostu na urlopie w jego okolicy. jesli chodzi o seks z kuzynem, nie powoduje we mnie takich uniesien i poczucia zakazanego owocu, jestesmy w tym samym wieku i tez po prostu sie lubimy, wiec tu seks jest milym dodatkiem. z wujkiem, przez dlugi czas cala sytuacja doprowadzala mnie do rozkosznego paralizu, zwlaszcza te kombinacje na samym poczatku, zeby sie spotkac i zeby nikt sie nie dowiedzial. oczywiscie podkochiwalam sie w nim:) ale tez nigdy nie mialam jakichs wyrzutow sumienia, podobalo mi sie z nim w lozku i na pewno seks z nim mnie bardzo otworzyl