• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Imprezy tematyczne - swingers, bdsm, kink party

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Zwykłe info organizacyjne na stronach klubów to czytałam już nie raz. Jestem ciekawa zdania osób które w czymś takim uczestniczyły. 🫣
Czynnie nie uczestniczyliśmy w takim wydarzeniu. Byliśmy tylko poniekąd obserwujący i zajmujący się sobą dla własnej przyjemności. Było to w ubiegłym roku w klubie w Berlinie. Tego wieczoru wszyscy w klubie byli w maskach. Bez wyjątków. Kobiety miały oczy zawiązane szarfą. Nic nie widziały. Były " demonstrowane" publiczności niczym niewolnice przed licytacją. Po przejściu całej sali kobiety były ustawianie w kręgu na środku. Potem "ochotnicy" przechadzali się po sali i przy paniach. Każdy pan musiał otrzymać zgodę na zabawę z daną osobą. Generalnie odnieśliśmy wrażenie, że to trochę inna forma gang bank. Wiemy, że pani, z którą bawiło się najwięcej panie , i która wytrwała najdłużej otrzymała markową bieliznę i jakiś alkohol.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Zwykłe info organizacyjne na stronach klubów to czytałam już nie raz. Jestem ciekawa zdania osób które w czymś takim uczestniczyły. 🫣
Temat na Forum wałkowany wielokrotnie, a nikt nie bierze udziału w tego typu imprezach, tylko wszyscy są ciekawi co, jak i gdzie. Mam podejrzenie, że to jest kryptonim jakiejś formy burdelu + ewentualnie prania pieniędzy.

Każdy pan musiał otrzymać zgodę na zabawę z daną osobą. Generalnie odnieśliśmy wrażenie, że to trochę inna forma gang bank. Wiemy, że pani, z którą bawiło się najwięcej panie , i która wytrwała najdłużej otrzymała markową bieliznę i jakiś alkohol.
Jesteś pewna, że "zgoda" była w cenie biletu?

Mężczyzna

Hakala

Cichy Podglądacz
Są tu osoby doświadczone w temacie kinkowych imprez? Zorganizowanych/cyklicznych tego typu, jak w warszawskiej Lavie: https://lava-club.pl/pl/c/Sobota-21.02.26r/1562

Korzystaliście? Jakie macie doświadczenia? Jak oceniacie poziom bezpieczeństwa?
Oczywistość, ale dodam dla jasności - proszę o kulturę w dyskusji, zwłaszcza osoby spoza klimatu.
Nie byłem, ale trochę już ten klub jest, więc raczej jakby było słabo, z bezpieczeństwem, to raz, dwa, by to zamknęli.

Był ktoś, w ogóle tutaj w takim klubie, nie mówiąc konkretnie o tej imprezie?

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Temat na Forum wałkowany wielokrotnie, a nikt nie bierze udziału w tego typu imprezach, tylko wszyscy są ciekawi co, jak i gdzie. Mam podejrzenie, że to jest kryptonim jakiejś formy burdelu + ewentualnie prania pieniędzy.

Jesteś pewna, że "zgoda" była w cenie biletu?
Tego nie wiem. Nie interesowało nas to.