• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Impreza i przypadkowy sex

Kobieta

Agnieszka28

Seks Praktykant
Cześć
Ostatnio z facetem byłam na imprezie i przyłapałam go przypadkowo na sexie z młodą dziewczyną niestety opiłam się na tej imprezie i podobno (bo nie pamiętam) w odwecie zrobiłam laskę trzem kolesiom. Czy uważacie że jesteśmy kwita? bo mój facet teraz ma do mnie pretensje ....

Mężczyzna

d0n0r@

Seks Praktykant
Co Ty piłaś, że trzech gości nie pamiętasz??? Ale ogólnie do tematu, to spoko, macie razie. Choć nie wiem jaki jest obecnie przelicznik lodzik w stosunku do bzykania.

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
To by trzeba było jakąś punktację zrobić. Np zaczynacie od 0 punktów. Seks w cipkę daje 40 pkt. Jeden lodzik po 15 pkt. Czyli wychodzi na to, że on ma 40pkt, a Ty masz 45, więc wygrywasz. Na następnej imprezie przekonamy się czy facet się odbije. I może być wkurzony o te 5 pkt przewagi.

Mężczyzna

Adoka

Nowicjusz
Co Ty piłaś, że trzech gości nie pamiętasz??? Ale ogólnie do tematu, to spoko, macie razie. Choć nie wiem jaki jest obecnie przelicznik lodzik w stosunku do bzykania.
Akurat urwany film to nic dziwnego sam miewałem takie sytuacje gdzie wypiłem tyle że nie pamiętałem połowy imprezy