• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Idealny seks

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Zastanawiam się jak wyglądałby wasz idealny/ wymarzony seks. Chodzi mi o czysto egoistyczne potrzeby teraz, bo wiadomo, że w rzeczywistości zachowania partnerów zależą od preferencji i gotowości drugiej strony.

Każdy pewnie ma jakieś inne potrzeby I pragnienia, ale zastanawiam się czy możnaby wyciągnąć z tego jakieś uniwersalne zasady/ wskazówki co do tego, czego potrzebujemy, czego chcemy i czego szukamy w seksie.

Najbardziej oczywiście interesuje mnie jako faceta zdanie kobiet 😁

Zacznę od siebie.
1. Atmosfera. Fajnie jest stworzyć klimat ku temnpco ma się wydarzyć np. Wracam z pracy, a już w przedpokoju witają mnie wygaszone światła, jakieś świece w pokoju
2. Strój partnerki. Uwielbiam czarne pończochy z pasem do nich. Mam do tego słabość. Ona wita mnie tak w przedpokoju w lekkim oddaleniu. Zrzucam od razu z siebie całe ubranie i idę do niej nagi.
3. Petting. Wymiana namietnych pocałunków, dotyków wszędzie, po całym ciele. Bardzo lubię się całować.

Idealny seks jest dla mnie jak solidny, pełny posiłek w ekskluzywnej restauracji. A zatem, przesuwamy się w kierunku łóżka w pokoju obok, a tam:
4. Seks oralny i deepthroat jak przystawka. Bierze głęboko, do końca. Daje trzymać się za głowę wtedy i dociskać.
5. Seks klasyczny jak danie główne. Pozycje od tyłu, na jeźdźca i misjonarz obowiązkowe. Reszta dowolna.
6. Seks analny jako deser. Chcę czuć, że oddaje mi każdy zakamarek swojego ciała, a ja ją posiadam całkowicie.
7. Wszystko okraszone wzajemnym dirty talk, klapsami, ciągnięciem za włosy. Chcę by było ostro i namiętnie.
8. Ona jęczy głośno- jestem na to bardzo czuły
7. Koniec na pewno wewnątrz niej. To już ma mniejsze znaczenie czy w ustach, cipce czy w tyłku, choc chyba pierwsza opcja wydaje mi się najbardziej perwersyjna i przez to podniecająca, jeśli z połykiem.
8. Po seksie przytulanie, delikatne całowanie, obejmowanie
Całość trwa od 30 minut w górę, bo lubię długo. Poza tym Chcę czuć, że posiłek jadłem delektując się każdym małym kęsem, a nie wrzucając w siebie duże kawałki 😁

Mężczyzna

Vojtek

Nowicjusz
Idealny seks - dla każdego ten ideał jest inny. To zależy od wymagań, potrzeb i wyobrażenia tego ideału z obu stron.
Ja z moją partnerką jesteśmy bliscy tego. Oboje kochamy seks w rajstopach lub pończochach, dłuuuugie pieszczoty i nie rzadko.... uczestnictwo w tym jeszcze jednej osoby. No, i staramy się realizować nasze wspólne fantazje (co często nam się udaje) 🙂

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Idealny seks - dla każdego ten ideał jest inny. To zależy od wymagań, potrzeb i wyobrażenia tego ideału z obu stron.
Negocjujesz swój ideał?
Ja z moją partnerką jesteśmy bliscy tego. Oboje kochamy seks w rajstopach lub pończochach,
Ty też zakładasz pończochy? 😉 Te nóżki w avku to twoje? 😉
dłuuuugie pieszczoty i nie rzadko.... uczestnictwo w tym jeszcze jednej osoby.
Mężczyzny czy kobiety?
No, i staramy się realizować nasze wspólne fantazje (co często nam się udaje) 🙂
Wszystkie fantazje macie takie same z partnerka, czy masz jakieś własne, których ona nie podziela?

Mężczyzna

Vojtek

Nowicjusz
Negocjujesz swój ideał?

Ty też zakładasz pończochy? 😉 Te nóżki w avku to twoje? 😉

Mężczyzny czy kobiety?

Wszystkie fantazje macie takie same z partnerka, czy masz jakieś własne, których ona nie podziela?
Najczęściej oboje mamy na sobie rajstopy. Kochamy je nosić 🙂
Ta trzecia osoba to w zależności od... potrzeb i fantazji. Mamy zaprzyjaźnioną parę 🙂
Fantazje staramy się mieć wspólne, choć mam też takie, które jej jeszcze nie przekonały.