• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Humor.

Mężczyzna

Ralph

Cichy Podglądacz
Poprosiłem dziewczę żeby użyła małego wibratora typu bullet, wkładając mi go w tyłek. Było fajnie dopóki dupka nie uznała, że jest głodna i go wciągnęła. Oczywiście było trochę stresu, na szczęście udało się go wyjąć bez konsekwencji i teraz mamy z tego spory ubaw. Oraz, nauczeni doświadczeniem, do zabaw analnych używamy zabawek z zabezpieczeniem

Kobieta

AGASE

Seks Praktykant
Witam namuwilismy kolegę aby kupił czereśnie iwlozyl partnerce do malutkiej poczym prubowal je wyciągnąć za ogonki ustami po paru godzinach dzwoni spanikowany że wkłada a ogonki znikają pytanie zasadnicze ile włożyłeś pytamy cały koszyk nie moglismyuwierzyc że partnerka dała się na to mamuwic .

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Ostrzejszy seks przy biurku podczas okresu i zachlapanie kilkoma kroplami okresu rolet okiennych i druga sytuacja kiedy pękła gumka w aucie. Nie byłoby dramaturgii, gdyby jej część nie została w środku 🙃

C

col.Greg

Guest
Witam namuwilismy kolegę aby kupił czereśnie iwlozyl partnerce do malutkiej poczym prubowal je wyciągnąć za ogonki ustami po paru godzinach dzwoni spanikowany że wkłada a ogonki znikają pytanie zasadnicze ile włożyłeś pytamy cały koszyk nie moglismyuwierzyc że partnerka dała się na to mamuwic .
Wniosek, pomimo wszystko nie wkładaj tak aby ogon zniknął:D