• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Hot Wife- Rogacz

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Nie pociąga to was, ani nie potraficie sobie tego wyobrazić – to po co czytacie? Od takich zgryźliwych komentarzy jeden z drugim nie "wyleczy się" ze swoich fantazji, a jeśli to były prawdziwe doświadczenia – nie wyprze się ich. Takie sytuacje mogą się marzyć, ale mogą też się zdarzyć, co stwierdzam na podstawie własnych doświadczeń. Mnie osobiście nie kręci wylizywanie zalanej szparki, ale nie latam od wątku do wątku tylko po to, żeby pisać, jakie to dla mnie obrzydliwe, bo to nic nie wnosi. Uważam, że lepszy jest cuckold oparty na szczerości i zaufaniu, niż wciąż powszechna chorobliwa zazdrość albo zdrady za plecami.

Helena57

Seks Praktykant
Nie pociąga to was, ani nie potraficie sobie tego wyobrazić – to po co czytacie? Od takich zgryźliwych komentarzy jeden z drugim nie "wyleczy się" ze swoich fantazji, a jeśli to były prawdziwe doświadczenia – nie wyprze się ich. Takie sytuacje mogą się marzyć, ale mogą też się zdarzyć, co stwierdzam na podstawie własnych doświadczeń. Mnie osobiście nie kręci wylizywanie zalanej szparki, ale nie latam od wątku do wątku tylko po to, żeby pisać, jakie to dla mnie obrzydliwe, bo to nic nie wnosi. Uważam, że lepszy jest cuckold oparty na szczerości i zaufaniu, niż wciąż powszechna chorobliwa zazdrość albo zdrady za plecami.
Bardzo dobrze napisałeś '' cuckold oparty na szczerości i zaufaniu ,,

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Jak stałaś się Hot wife ? Jak zostałeś Rogaczem ?

Ja zostałam Hot wife za namową męża. Jego praca po za domem, pływał długie rozłąki.
Po powrocie męża do domu nie mogłam po długich pieszczotach oralnie i zabawkami dostać orgazmu .
Wtedy powiedziałam że to przez Niego ,rozłąkę ,długo bez seksu.
Zaproponował mi abym miała kochanka ! Wariat krzyczała itd Mówił że to będzie dobrze dla nas , że to nie będzie zdrada !
Nie godziłam się na to. Na lotnisku przed wylotem powiedział mi że dał ogłoszenia ,chce tego bardzo itd
"Szukam kochanka dla żony ,jestem długo poza domem-praca na morzu.
Żona kulturalna dbająca o swoje ciało duży biust delikatna bez doświadczeń pozamałżeńskimi ."
Pana aby został przyjacielem domu z grubym dużym długodystansowiec "
Popłakałam się żegnając się z mężem przed bramką.
Dostałam dużo listów(nie było netu ) po czterech miesiącach zaczełam czytać.
U mnie było tak
Mój pierwszy chłopak z którym uprawiałam seks był dużo starszy i miał jakieś tam oczekiwania ode mnie. Chciał żebym spełniała jego fantazje, jedna z nich było ogladanie jak robię to z innymi. Wtedy jako młoda zakochana nie mogłam odmówić. Tak też się stało, przyprowadził kolegą i kazal mi kochać się z nim. Robiliśmy to a on siedział obok i robił sobie dobrze. Bardzo mnie to jarało że jako taka małolata zaspokajam potrzeby dorosłego mężczyzny. Naturalnie do seksu z kolegami należał cały program cuckoldowy, czyli obrażałam mojego chłopaka pluła na niego kazałam mu zlizywać resztki soków itp. Bardzo szybko obsługiwałam wszystkich jego kolegów. Może przez to że tak szybko zostałam wprowadzona w ten klimat nie miałam wyjścia jak ułożyć sobie życie w takim klimacie. Dziś mój obecny partner również to lubi

Helena57

Seks Praktykant
U mnie było tak
Mój pierwszy chłopak z którym uprawiałam seks był dużo starszy i miał jakieś tam oczekiwania ode mnie. Chciał żebym spełniała jego fantazje, jedna z nich było ogladanie jak robię to z innymi. Wtedy jako młoda zakochana nie mogłam odmówić. Tak też się stało, przyprowadził kolegą i kazal mi kochać się z nim. Robiliśmy to a on siedział obok i robił sobie dobrze. Bardzo mnie to jarało że jako taka małolata zaspokajam potrzeby dorosłego mężczyzny. Naturalnie do seksu z kolegami należał cały program cuckoldowy, czyli obrażałam mojego chłopaka pluła na niego kazałam mu zlizywać resztki soków itp. Bardzo szybko obsługiwałam wszystkich jego kolegów. Może przez to że tak szybko zostałam wprowadzona w ten klimat nie miałam wyjścia jak ułożyć sobie życie w takim klimacie. Dziś mój obecny partner również to lubi
I bardzo fajnie takie jest zycie a jest za krótkie trzeba korzystac