Jakich jest rozmiarów ? Jest taki duży jak standardowe różdżki ?Ostatnio kupiłam sobie wanda marki Vush i jestem mega pozytywnie zaskoczona jego mocą. Standardowe wandy nie dawały mi pełni satysfakcji, a ten naprawdę potrafi dać czadu
Jakich jest rozmiarów ? Jest taki duży jak standardowe różdżki ?Ostatnio kupiłam sobie wanda marki Vush i jestem mega pozytywnie zaskoczona jego mocą. Standardowe wandy nie dawały mi pełni satysfakcji, a ten naprawdę potrafi dać czadu
To wszystko zależy od tego jak masz wyćwiczone mięśnie dna miednicy. Jeśli Ci wypada Flamingo to próbuj poćwiczyć z kulkami gejshy
Recenzja jajka wibrującego Flamingo od Magic Motion
Producent zapewnia, że można tańczyć z zaplikowaną kulką w środku, ale to nie prawda. Jajko wypada.
<3 moja krew@Yassmin, pewnie zastanawiasz się dlaczego tak późno piszę recenzję. Otóż, jak wiesz, wywaliłam instrukcję obsługi i nie ogarnęłam z początku przycisków. Ale nie wolno oceniać podnieconej kobiety, bo wtedy to i 3 przyciski mogą przerosnąć. A dziś się przypadkiem nauczyłam
11 cm, a taki hit? A mężczyźni tylko się prześcigają, w kłamaniu, który ma więcejA jeszcze lubię te dwie pozycje, to wstawię je też do hitów
Satisfyer G-Force - wibrator punktu G, Różowy ❤️
Zapewnij sobie precyzyjny masaż i pełny relaks z wibratorem Satisfyer G-Force! To najnowszy gadżet projektu bestsellerowej marki, stworzony do niep...sensu.pl
Satisfyer Backdoor Lover (Red) - Wibrator analny, Czerwony ❤️ Sensu sklep erotyczny
Fantastyczny wibrator analny Satisfyer Backdoor Lover dostarczy wyjątkowych doznań każdej kobiecie i każdemu mężczyźnie! To znakomity dodatek do se...sensu.pl
Ten pieści wibracjami tyłek dokładnie tak jak trzeba, nie musi mi zaglądać do gardła od tyłu11 cm, a taki hit? A mężczyźni tylko się prześcigają, w kłamaniu, który ma więcej
Ten pieści wibracjami tyłek dokładnie tak jak trzeba, nie musi mi zaglądać do gardła od tyłu
Jak ostatnio sprawdzałam to Panowie nie mieli jeszcze tej funkcji wbudowanej, a wielkość to nie wszystko
Nie ściska za mocno?Dzisiaj mnie naszło na
Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie
Daje fajne odczucia, można udostępnić sterowanie innej osobie, korzystać z wbudowanych w apkę trybów lub skorzystać z zapisów innych użytkowników. Poniżej filmik jak to działaBluetooth wibrator do treningu penisa dla mężczyzn Sex Machine męski Masturbator kontrola aplikacji Penis Delay trener napinający seks zabawka dla dorosłych - AliExpress 66
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
20230817 202233
Upload and share videos instantly. It's free and simple. No signup required.sendvid.com
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Hity i kity! Kupowac czy nie? Subiektywne i amatorskie oceny na luzie ;P | Akcesoria erotyczne | 8 |