A
Anika
Guest
Kupiłem/am i polecam - sprawdzone gadżety, żele, afordyzjaki
Chyba każdy z nas eksperymentuje z różnymi produktami, dlatego też proponuję wątek, gdzie dzielimy się swoimi odkryciami i polecamy sprawdzone gadżety, żele, afrodyzjaki i inne. Zasady są proste. Dodajemy:
- zdjęcie produktu,
- krótki opis działania,
- swoje spostrzeżenia wynikające z wykorzystania w praktyce.
Nie linkujemy do stron skąd kupiliśmy, bo zaraz się zrobi z wątku śmietnik jak zleci się milionpińćset właścicieli sexshopów
Zainteresowanym wystarczy google.pl ewentualnie można zapytać autora wpisu o namiary via pw.
No to zaczynam:
Libidizer - żel zwiększający doznania u kobiet - 150 ml
Cena: ok 80 zł
Zalety żelu Libidizer:
- silniejsze odczuwanie przyjemności z seksu,
- wzmacnia podniecenie oraz potęguje rozkosz,
- poprawia ukrwienie części intymnych kobiety, podnosząc wrażliwość na dotyk,
- zapewnia przyjemnie mrowienie oraz stymulację stref intymnych,
- gwarantuje intensywniejszy i dłuższy orgazm,
- świetny poślizg, nawilżenie i pielęgnacja części intymnych,
Natknęłam się na ten żel przypadkiem i zachęcona opiniami, zakupiłam na próbę. Cena wysoka, ale produkt bardzo wydajny. Działanie zgodne z opisem, 100% zadowolenia, w sumie jak się skończy, na pewno zakupię ponownie. Działa błyskawicznie, wystarczy posmarować i trudno oderwać palce od cipki, przyjemne ciepło i mrowienie, ochota na seks natychmiastowa. Jako szybki wstęp do zabaw jest rewelacyjny, zresztą wystarczy, że spojrzę na opakowanie i już chce się bzykać; mózg sobie zakodował, że libidizer = orgazm
Chyba każdy z nas eksperymentuje z różnymi produktami, dlatego też proponuję wątek, gdzie dzielimy się swoimi odkryciami i polecamy sprawdzone gadżety, żele, afrodyzjaki i inne. Zasady są proste. Dodajemy:
- zdjęcie produktu,
- krótki opis działania,
- swoje spostrzeżenia wynikające z wykorzystania w praktyce.
Nie linkujemy do stron skąd kupiliśmy, bo zaraz się zrobi z wątku śmietnik jak zleci się milionpińćset właścicieli sexshopów
No to zaczynam:
Libidizer - żel zwiększający doznania u kobiet - 150 ml
Cena: ok 80 zł

Zalety żelu Libidizer:
- silniejsze odczuwanie przyjemności z seksu,
- wzmacnia podniecenie oraz potęguje rozkosz,
- poprawia ukrwienie części intymnych kobiety, podnosząc wrażliwość na dotyk,
- zapewnia przyjemnie mrowienie oraz stymulację stref intymnych,
- gwarantuje intensywniejszy i dłuższy orgazm,
- świetny poślizg, nawilżenie i pielęgnacja części intymnych,
Natknęłam się na ten żel przypadkiem i zachęcona opiniami, zakupiłam na próbę. Cena wysoka, ale produkt bardzo wydajny. Działanie zgodne z opisem, 100% zadowolenia, w sumie jak się skończy, na pewno zakupię ponownie. Działa błyskawicznie, wystarczy posmarować i trudno oderwać palce od cipki, przyjemne ciepło i mrowienie, ochota na seks natychmiastowa. Jako szybki wstęp do zabaw jest rewelacyjny, zresztą wystarczy, że spojrzę na opakowanie i już chce się bzykać; mózg sobie zakodował, że libidizer = orgazm
Ostatnia edycja: