• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Hetero Chce wziąć pierwszy raz w życiu kutasa do ryja 🙏

Mężczyzna

Sam37

Cichy Podglądacz
Jestem Hetero Chce wziąć pierwszy raz w życiu kutasa do ryja 🙏 spróbować swoich sił dyskretnie dogadamy się. Poczuć się jak Czyjaś własność i Typowa Kurwa jebana głupia do gwałcenia 🙏 striker8@wp.pl

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
a. Nie jestes hetero. b. Nie chcesz być z drugim człowiekiem, tylko chcesz się poniżać przy użyciu drugiej osoby, tak jakbyś tarzał się w kale albo pił siki. c. Jeśli dla ciebie seks oralny dawany facetowi oznacza bycie kur... [cytat wyżej], to odpuść sobie i innym xD d. Pewnie nigdy nic nie robiłeś z facetami, więc skakanie od razu z wysokiego c skończy się prawdopodobnie glebą. Zwal sobie i pobiegaj lepiej, pozdrawiam

Mężczyzna

RadoMar

Nowicjusz
Jestem Hetero Chce wziąć pierwszy raz w życiu kutasa do ryja 🙏 spróbować swoich sił dyskretnie dogadamy się. Poczuć się jak Czyjaś własność i Typowa Kurwa jebana głupia do gwałcenia 🙏 striker8@wp.pl
Kuźwa ale musi być apetyczny, ładny i zadbany sam dopiero po wielu latach znalazłem takiego jak z bajki,obciaglem z taką satysfakcją, wiem już jak to jest żoną ssie, raz w paszczu to nie cwel, ale w dupę to nie ma opcji,

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
Gdybym byl administratorem tego portaliku to wywalilbym cie na zbity...za ten wpis
Uzywasz jezyka,ktory nawoluje do lamania prawa.