• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Hate fuck

Mężczyzna

Zboczeniec41

Cichy Podglądacz
Hate fuck, czyli seks z połączony z ekstremalną dominacją, upokorzeniem, szmaceniem, upodleniem, przemocą psychiczną - oczywiście za zgodą "ofiary" (dobrowolną i świadomą)

Nie miałem takich ciągątek do czasu, aż poznałem kobietę, którą to podniecało. Prosiła żebym jej ubliżał, zadawał ból, zachowywał się egoistycznie i był chamski (tylko w seksie rzecz jasna). Z początku to było dla mnie dziwne, ale bardzo szybko się wkręciłem.

Najbardziej podkręca mnie rzucanie chamskimi tekstami i wydawanie uwłaczających poleceń, ale to tylko niektóre z elementów.

Macie takie doświadczenia, preferencje? A jeśli tak, to co Was w tym najbardziej podnieca?

Mężczyzna

Zboczeniec41

Cichy Podglądacz
Może tak, ale kiedy z osobą, którą ledwo znasz ma to zupełnie inny smak. I bez porównania mocniejsze wrażenia