ja mialam jakas diete na przemiane materii i juz mi sie wszystko podoba...teraz odzywiam sie zdrowo, jem na sniadanie platki fitness lub czarny chleb z warzywami, obiad to robie sobie warzywka na parze albo rybe albo mrozonki na parze, bardzo zdrowe i malo kalorii, kolacja przed 18sta grapefruit lub jogurt naturalny
! uwielbiam zdrowe jedzenie, mama mi tyle tego nakupywala, ze szok :wink: hmm nie wiem co jesc, zdrowa jest tez kasza gryczana, powinnas jesc produkty zawierajace blonnik i malo tluszczu! teraz nie biegam itp, poniewaz mam mature i nie mam czasu ale jak sie skonczy
hmm nie wiem ile schudlam 5 kg, trzeba miec silna wole, wyrzec sie wszystkiego co "dobre" ale mi smakuje te zdrowe zarcie
! a to jablko i tunczyk nic Ci nie da...mozna stosowac diete jablkowa 3 dni, jest ona oczyszczajaca, ale czlowiek powinien jesc produkty zawierajace odpowiednia ilosc bialek i weglowodanow, bardzo dobry jest blonnik, pic duzo wody!! robic cwiczenia w domu, bo gdy ja codziennie biegalam godzine( po 20 min spala sie tluszcz) to mi sie miesnie zrobily, mam problem z duzymi udami, miesiste, masywne itp:/ moj rekord to 10 kg chyba schulam, nie moge zejsc nizej niz 54 kg, teraz waze 55..i zrobie wszytsko by wazyc 50..a ja umiem dazyc do celu i lubie takie jedzenie wiec dla mnie to zaden problem , a cwiczenia i sporty kocham ale niestaty mam taka budowe, niektorym sie podoba...
tyle mojego nie mysle dzis , bo polski mialam i zle mi poszlo ale grunt to zyc dalej i tak nikt nie patrzy na ustne...