• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Grudki na penisie

Status
Zamknięty.

keniusz

Cichy Podglądacz
to normalne dla mlodzienczego wieku....wielu z nas ma podobna dolegliwosc.Jest ona zwiazana z jakimis gruczolami.Juz kiedys byl post na ten temat.Poszperaj w archiwum.Powodzenia! :arrow:

kasiulla

Biegły Uwodziciel
nonono forum ewoluuje.
Napierw bylo pomóżcie.
Wtedy pomużcie.
Potem pomurzcie
a teraz zimek jest the best! :D
ciekawe kto zrobi wiecej błędów w tym słowie?? :p

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Oczywiście obejdzie sie bez lekarza. Ja też to mam. Był już dawno ten temat. To jest normalne w wieku młodzieńczym, kiedy jest podwyższona ilość hormonów, ogólna burza. To są jakieś gruczoły, które zwiększają swoje rozmiary w okresie dojżewania(nie u wszystkich)i niestety mogą takie pozostać do końca :( .

zimek

Cichy Podglądacz
bardzo wam dziekuje,bo niewiedzialem co zrobic.hehehe czyli moge bzykac :] ,troche to nieciekawie wygada(chrostki) mam nadzieje ze to kiedys znikie :( ,a nie ma na to jakiejs masci albo czegos :?:

zimek

Cichy Podglądacz
ja nie mam pechezykow z plynem i one nie wysychaja ani nie znikaja
mam te chrostki od paru lat a mam 17 , nic mnie nie szczypie ani nie boli
wogole mi nie przeszkadzaja,tylko za ladnie to niewyglada

zimek

Cichy Podglądacz
boje sie ze jak panienka jakas w przyszlosci zobaczy to powie ze jestem chory .a to jest podobnie normalne,i przesto mam kompleksy

gonia

Erotoman
zimek napisał:
boje sie ze jak panienka jakas w przyszlosci zobaczy to powie ze jestem chory .a to jest podobnie normalne,i przesto mam kompleksy
jak ci powie ze jestes chory to wtedy jej to wytlumaczysz i albo zrozumie albo nie :)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry