• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gram główną rolę w dramacie romantycznym i proszę o radę

Mężczyzna

olek163

Seks Praktykant
Masz 35 lat. Masz szansę zagrać w filmie i zagrać z aktorką scenę seksu (gdzie uprawiacie seks). Dla ciebie jednak będzie to pierwszy seks w życiu (pierwszy raz). Co robisz? Ruchasz ją czy dalej czekasz z nadzieją że jakaś ci w końcu sama zaproponuje seks? Ponieważ jestem w takiej sytuacji a dodatkowo jestem niepełnosprawny może powinienem iść do jakiejś niepełnosprawnej?

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Na luzie, na pewno na planie pomoga... Matreusz Damiecki przyznawal sie, że na planie Przedwiosnia, jak mial 21 lat, nie mial jeszcze nigdy doswiadczenia ze mu ktoś ssał kutasa (haha, bo sie nie znalismy Mati xDDD ;D)... i przez to wykonanie tego fragmentu roli bylo malo przekonujace, przynajmniej przed wieloma dublami

Slodkie...

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Taaak, ale nie ogladalem... jednak sama scena jest na pewno dostepna online, ogladalem scene xD czytalem za to powiesc.

Sam dzisiaj podpisywalem umowę o malutką scenkę, młoda dziewczyna kręcąca mi tzw wizytowkę była bardzo ciepła, życzliwa i pomocna... Miałem wrażenie, że chętna <3 fajnie byłoby, ja też dzisiaj mam jakieś większe zainteresowanie kobietami niż zwykle

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry