Dziewczyno, chyba czas wyjść do ludzi i samemu trochę świat poznawać, bo widzę coraz więcej pytańA da się całkiem?
Dziewczyno, chyba czas wyjść do ludzi i samemu trochę świat poznawać, bo widzę coraz więcej pytańA da się całkiem?
Czemu mu tak jaja wiszą? 🫣 Nie wiedziałam, że aż tak może być
Po pijaku znacznie lepiej się Was czytaBo ma pełne nie wypróżnione![]()
Mam nadzieję, że nikogo to nie rani, ale mnie to naprawdę rozśmiesza. Czuję się jak antropolog wśród innych plemion, czytam, oczom nie wierzę, czasem się pośmieję w stylu "ale dziwni ci ludzie". Tak już mam.Kobieto... nic nie wnosisz, chcesz kogos osmieszyc... Po co ci to.
Na zagranicznych forach ludzie piszą setki stron o jeszcze wiekszych bzdurach, BO KOGOS TO KRECI.
Polaczek zawsze musi morde drzec.
marchewkawka ilie ty masz latTego co podglądałam to miał dużo skóry, nawet jej nie ściągał do sikania. Ale czasami (nie zawsze) potem po sikaniu to ściągał i tak wkladal do majtek - I tu się zastanawiałam czy go to nie bolało jak się obcierało o materiał![]()
To zasun sobie skorkę na główkę i znajdz inny temat xDMam nadzieję, że nikogo to nie rani, ale mnie to naprawdę rozśmiesza. Czuję się jak antropolog wśród innych plemion, czytam, oczom nie wierzę, czasem się pośmieję w stylu "ale dziwni ci ludzie". Tak już mam.
Nie, ten temat ma największy potencjał humorystyczny, będę tu zaglądać, czy ci się to podoba czy nie.To zasun sobie skorkę na główkę i znajdz inny temat xD
Bo to zależy od temperatury. Worek mosznowy to elastyczna skóra, która przyciąga jądra do ciała by je ogrzać, opuszcza, by je schłodzić gdy za ciepło. Jądra pracują optymalnie gdy ich temperatura jest nieco niższa niż ciała. Jedyny wyjątek to przy orgaźmie - wówczas są przyciągane do ciała, by plemniki mogły być wypchnięte sprawnie z najądrzy i zmieszane z płynami składającymi się na spermę - czyli tą zawiesinę witaminową.Czemu mu tak jaja wiszą? 🫣 Nie wiedziałam, że aż tak może być
Mam nadzieję, że nikogo to nie rani, ale mnie to naprawdę rozśmiesza. Czuję się jak antropolog wśród innych plemion, czytam, oczom nie wierzę, czasem się pośmieję w stylu "ale dziwni ci ludzie". Tak już m
To wzwodzie , czy tak zwanym zwisie?Dodajmy w takim razie trochę obrazków do tej głębokiej dysputy na temat napletków
![]()
Źródło: Instytut Gderliwych Bab![]()
Stulejka to chyba we wzwodzie tak wygląda (lepiej niech się dr jakiś wypowie), ale obrazek też pokazuje całą różnorodność męskich zwisów niepatologicznychTo wzwodzie , czy tak zwanym zwisie?