• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Głośne stosunki z partnerką a rodzina

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Pytanie do każdego, ale zwłaszcza do osób z podobnymi doświadczeniami

Z każdą z moich partnerek mamy dosyć głośne stosunki, nawet jak ja staram się nie być wokalny, to ona jęczy. I zawsze ktoś musi akurat wejść - jednej brat (w moim wieku), innej dzieci... Z dziećmi krótka piłka - raczej mnie to nie kręci, uważam, że jak już, to lepiej żeby słuchały biologicznych rodziców. Ale z bratem już miałem tak, że było to wg mnie trochę jak znęcanie się - on nie miał sam nikogo dłuższy czas. I potem widziałem, jak się na mnie gapi na przykład przy przebieraniu się. Radzilibyście się nie krępować i robić swoje?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Nie rozumiem, to jakiś problem, żeby Twoja partnerka przestała się wydzierać? Nie wierzę w to, żeby dorosła osoba w czasie seksu traciła kontrolę mózgową nad strunami głosowymi. Ktoś tu Cię wkręca, albo Ty nas wkręcasz (chwalisz się a nie żalisz).

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
No wlasnie tak jest xD i sie dziwie, czemu zawsze mi sie drą. Jak ktos inny jest w domu z rodziny jej lub mojej. Serio, z kazda tak bylo, a to juz kilka relacji za mną xD

@Magia2000 - no nie wiem, wydawalo mi się, że nie jest cieply
Ale jak sam nie ma partnerki, to moze podziwiac/ ciekawic sie?

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Powiedz, żeby już nie udawały tak głośno tego orgazmu i problem sam się rozwiąże. Albo zdejmij jej majtki i wsadź w usta. Mam nadzieję, że pomogłem

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Nie udają ze mną xD po co jestescie tacy zlosliwi, haha? zatykam im ręką buzię, po prostu zaciekawiło mnie, czemu u mnie jest taki schemat xD