• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie zaczyna sie zdrada?

Mężczyzna

Pieszczoch

Nowicjusz
Gdzie dla was zaczyna się zdrada? Czy pisanie to już zdrada? Czy musi dojść do sexu aby nazwać coś zdradą? A może pocałunek lub wysłanie intymnego SMS to już zdrada? Dlaczego zdradzamy jak wam się wydaje? Czyżby miłość nie istniała? Zachęcam do dyskusji ....
Dziękuje za czas poświęcony na aktywność w tym poście

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Miłość istnieje (gdzieś tam 😂).
Wydaje mi się, że gdy kogoś szaleńczo kochamy, to nie mamy zwyczajnie ochoty pisać z innymi, więc tym bardziej fizyczna zdrada nie może się wydarzyć.
A co do oceny poszczególnych działań, to wszystko zależy jaką mamy relację ze zdradzaną osobą. Jeżeli jest to już "wystygły" związek, to różne elementy składowe zdrady mogą nas nie boleć.
Tak ogólnie jakbym miała powiedzieć, to wszelkie aktywności bez ubrań są dla mnie zdradą.

Mężczyzna

Mazan

Seks Praktykant
Miłość istnieje (gdzieś tam 😂).
Wydaje mi się, że gdy kogoś szaleńczo kochamy, to nie mamy zwyczajnie ochoty pisać z innymi, więc tym bardziej fizyczna zdrada nie może się wydarzyć.
A co do oceny poszczególnych działań, to wszystko zależy jaką mamy relację ze zdradzaną osobą. Jeżeli jest to już "wystygły" związek, to różne elementy składowe zdrady mogą nas nie boleć.
Tak ogólnie jakbym miała powiedzieć, to wszelkie aktywności bez ubrań są dla mnie zdradą.
Pływanie w basenie też??!

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Zdrada zaczyna się w głowie. Nie musi dojść do niczego fizycznego.
To wszyscy by byli zdrajcami i zdrajczyniami.
Więc nie. Zdrada, to zdrada, i mają w niej udział narządy. Nawet mocny flirt w pracy z całowaniem się na imprezie, zdradą nie jest, a raczej właśnie aktem powstrzymania się.
Zdrada jest zdradą, ale wyhaczenie studentki, na nockę, na wyjeździe, to jedno, a manie kogoś na boku to jednak coś innego.

Mężczyzna

zFantazja

Cichy Podglądacz
Gdyby zdradą było już samo pisanie, to prawdopodobnie wszyscy tutaj byśmy zdradzali. Oczywiście to absolutnie indywidualne podejście dla każdego.
Dla mnie zdradą byłby już pocałunek w usta. Oczywiście nie taki z sympatii czy przyjacielski. Ale taki, gdy osoba już ma w głowie, że chciałaby coś więcej. Oczywiście lodzik, minetka czy seks naturalnie zdradą by było również.

Tak się zastanawiałem czy sam dotyk byłby w moim odczuciu zdradą? Biorę pod uwagę innego mężczyznę do mojej kobiety oraz siebie do innej. I dochodzę do wniosku, że dotyk nie byłby w moim odczuciu zdradą. Gdyby moja partnerka pozwoliła zobaczyć komuś swoje piersi, pupę czy cipkę oraz dotknąć ich, to nie uznałbym, że mnie zdradziła. Ja od innej kobiety adekwatnie tak samo.

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Czysto fizyczne rzeczy - pocałunek czy seks wiadomo, zdradą jest.
Czy zdradą nazwałabym to, gdyby mój mężczyzna rozmawiał po kryjomu, kasując wiadomości czy połączenia z jakąś dziewczyną? Gdyby zwierzał jej się, opowiadał o nas, o mnie, naszej intymności? Wymieniał się erotycznymi fotkami? Tak.

Czy zdradą nazwałabym to, gdyby pozwalał koleżance siadać na kolana, mówiliby do siebie per kochanie, skarbie, pozwalaliby sobie na wzajemny masaż, spanie w jednym łóżku( bez dotyku)? Nie. To byłoby naruszenie mojego zaufania. Źle bym się z tym czula i zapewne bylby to dla mnie znak, że on nie szanuje moich uczuć, naszej relacji itp

Dla mnie życie jest proste choć zdaje sobie sprawę, że nie każdy w tej kwestii się ze mną zgodzi, ale... Jak się kocha to się nie zdradza. Koniec, kropka.
Zawsze znajdzie się powód by to zrobic: nieudany związek, nieudany seks, bycie nieszczęśliwą/ym, brak początkowych motyli w brzuchu, rutyna, nuda itp.

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Dla mnie pisanie, flirt czy pocałunek na pożegnanie zdradą nie jest, to jakby żona pokazała się naga przed kimś innym też nie uważam za zdradę, dotyk na zasadzie macania też bym nie uznał za zdradę. Natomiast seks zarówno waginalny analny czy oralny jest już jak najbardziej dla mnie zdradą