• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie szukać faceta na loda?

Mężczyzna

Ernest125

Cichy Podglądacz
Od jakiegoś czasu mam chęć spróbować obciągnąć drugiemu facetowi, dlatego mam kilka pytań do tych, którzy już to robili. Gdzie znaleźliście chętnego na spotkanie, czy to były portale nie wiem, czy można wymieniać nazwy chodzi mi na przykład o zbiornik lub fallow. Robiliście to w mieszkaniu, czy gdzieś w plenerze nie baliście się, że spotkacie kogoś, kogo znacie i czy trafili wam się jacyś dziwacy?

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
Ja większość realnych spotkań miałem dzięki lento, minus jest tylko taki że przy pisaniu ogłoszenia nie można pisać wprost, gdyż w teorii jest to zwykła strona z ogłoszeniami typu OLX. Ale wystarczy wstawić ogłoszenie, lub poszukać w kategorii "pan szuka pana" i w kilka- kilkanaście minut można kogoś realnego znaleźć - ogólnie polecam