No nie mów, że tutaj nikogo nie znalazłaśByło już o apkach, portalach randkowych czy tych z ogłoszeniami stricte erotycznymi... a próbował ktoś w telegazecie?
Macie jakieś doświadczenia z takimi nietypowymi miejscami na zawieranie znajomości, znajdywanie partnerów?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale zobacz jak oni tam romantycznie pisząNo nie mów, że tutaj nikogo nie znalazłaś![]()
Może jest tam jakaś cenzuraAle zobacz jak oni tam romantycznie piszą
Cholera wie, może w rzeczywistości ukrywają fakt posiadania żony i szukają dupy na boku, ale przeglądając te anonse nie natrafiłam na nic w temacie cuckold, bycia ruchaną przez murzynów, srania na klatę i nikt tam nie proponuje obejrzenia kutasa na snapie czy teleframie![]()
Czy ja tutaj szukam.... czego, pereł w rynsztoku? Czy ja w ogóle szukam?
Przyjaźń i seks mam w realnym życiu, tutaj poszerzam horyzonty, zabijam czas kiedy mam go za dużo, czasem trolluje - co wiąże się z zabijaniem czasu i szczerym ubawem w niektórych sytuacjach![]()
A czemu by nie? Z jakiegoś powodu wstawiłaś taki a nie inny temat.Czy ja tutaj szukam.... czego, pereł w rynsztoku?
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jesteś typem samicy alfa. Czemu akurat przyjaźń I seks? Fwb? Trochę pod to podchodzi. Może jesteś takim żeńskim typem zaliczającym facetów, jak niektórzy faceci zaliczają kobiety.Czy ja w ogóle szukam?
Przyjaźń i seks mam w realnym życiu, tutaj poszerzam horyzonty, zabijam czas kiedy mam go za dużo, czasem trolluje - co wiąże się z zabijaniem czasu i szczerym ubawem w niektórych sytuacjach![]()
Ja od kilku dni jestem na Datezone. Bylem i probowalem wielu portali apek itp. Jak narazie to Dz moge najbardziej polecicAle zobacz jak oni tam romantycznie piszą
Cholera wie, może w rzeczywistości ukrywają fakt posiadania żony i szukają dupy na boku, ale przeglądając te anonse nie natrafiłam na nic w temacie cuckold, bycia ruchaną przez murzynów, srania na klatę i nikt tam nie proponuje obejrzenia kutasa na snapie czy teleframie
Czy ja tutaj szukam.... czego, pereł w rynsztoku? Czy ja w ogóle szukam?
Ciekawa alternatywa. A jak się skontaktować z takową osobą?Było już o apkach, portalach randkowych czy tych z ogłoszeniami stricte erotycznymi... a próbował ktoś w telegazecie?
Macie jakieś doświadczenia z takimi nietypowymi miejscami na zawieranie znajomości, znajdywanie partnerów?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W tych czasach jest to podobnie trudne jak poznać w internecie. A nawet może trudniejsze. Bo w necie jak masz dobre fotki (które zawsze można też podrasować, lepszy kadr, światło, itp.) i umiesz zagadać, to jesteś w stanie zrobić dobre wrażenie i jeśli już będzie flow, to na żywo podczas spotkania będzie łatwiej. A jak próbujesz na żywo, to niestety dziewczyna od razu Cię widzi takim jaki jesteś. I czas pryska xDA poznać kogoś na żywo ktoś próbował?
Nawet szybsza metoda to byłby pokój regionalny na czateria.plZnajdź regionalne forum i tam zacznij pisać z kimś kto wyda ci się interesujący Zaleta jest to że będzie z regionu kto wie co się wydarzy Może rozmowa zejdzie na inne tory
Nie ryzykuję, wszyscy jakoś tak patrzą wilkiem i kneblują sobie wszystkie zmysły telefonami/słuchawkamiA poznać kogoś na żywo ktoś próbował?
Czyli jeśli poznawać na żywo to na pierwszą randkę w masce jak Mualan?A jak próbujesz na żywo, to niestety dziewczyna od razu Cię widzi takim jaki jesteś. I czas pryska xD
Chodzi mi o to, że w necie łatwiej chyba o dobre wrażenie, jeśli ma się braki. Bo można je łatwo zamaskować. Na żywo już z tym gorzejCzyli jeśli poznawać na żywo to na pierwszą randkę w masce jak Mualan?
W necie łatwiej o iluzję, wyobrażenie drugiej osoby a to prosta droga do rozczarowania przy pierwszym spotkaniu.Chodzi mi o to, że w necie łatwiej chyba o dobre wrażenie, jeśli ma się braki. Bo można je łatwo zamaskować. Na żywo już z tym gorzej
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Gdzie szukać realnych osób? | Porady seksualne | 95 | |
M | Marzy mi się seks grupowy, gdzie najlepiej szukać chętnych ? | Seks | 4 | |
![]() |
Gdzie szukać tego seksu? | Seks | 59 | |
M | BDSM - gdzie szukać? | Fetysze i perwersje | 18 | |
K | gdzie szukać chętnych? | Ogłoszenia | 1 |