Hmm, kiedyś patrzyłem, eamore raz się umówiłem, ale niestety musiałem odwołać. Trochę bywałem na czateria, tam się trafiła dziewczyna parę było spotkań. A teraz mam tutaj ogłoszenie i zrobiłem sobie na erodate, jak z jedną kobietą wdałem się w rozmowę to powiedziała, że muszę jej dać 300zł żeby jej zrobić masaż twarzy. Odesłałem trzykropek i nie wchodzę na tamtą stronę już.
Czy w necie warto szukać dziewczyn na cokolwiek osobiście powiem, że nie bo to jest strata czasu jak dla mnie. Można pogadać, pośmiać się zaczepić, po fantazjować, ale bez presji masz czas gadasz, ale bez przymusu pisz to co chcesz to może trafi się w końcu druga osoba.
Jeżeli chcesz mieć seks to szmule szybko się trafią, dla mnie seks za pieniądze to gówno a nie seks, lepiej już sobie zrobić samemu przyjemność(nie mówię tutaj o koniobicu tylko lepiej już wybrać się na masaż)
Jak chcesz mieć dziewczynę to zacznij coś robić wychodzić do ludzi, pogadaj z ludźmi w pracy umawiaj się na spotkania, chodź czysty, schludny, może trochę ćwiczeń, poznaj się na jakiś temat, albo wejdź w jakiś temat.
Nie wiem, w du*ie mam to.