sii napisał:
ja tam mysle ze gumka + globulki jest ok - jeszcze jak sie kochacie w dni nie plodne to jak peknie przed wytryskiem to nie ma sie co bac
gratuluje wiedzy :lol: najlepiej na jakiegos ginekologa moze doradzce idz... jeszcze jakbys napsial ze stosunek rpzerywany jest OK to juz w ogole bym Cie wysmiała
sorry ale tak mysla faceci ktorzy w mlodym wieku zostaja tatusiami bo byli tacy madrzy na temat antykoncepcji
jesli chodiz o te dni nepłodne to z tym nigdy nic nie wiadomo nie ma pewnosci ze nie zajdziesz w ciaze... co do globulek ne uwazam tego za skuteczny srodek anty.. zreszta nie sa dobrane przez lekjarza wiec nie wiadomo jak na dany organizm działaja to z tego wszystkiego to zostawilabym jedynie gumke ktora potrafi peknac wiec jak widac nie ma 100% pewnosci nei zajscia w ciaze i zawsze jest sie o co bac...
wydaje mi sie ze jedna z najbardziej skutecznych metod moga byc proszki anty anty połaczone ewentualnie z gumka tylko oczywiscie te proszki najlepiej by bylo gdyby dobrał lekarz ktory zrobi badania a ie po prostu jakies przepisze
no i tak jak Blancik napisał ta piana, zapach i czekane 15 minut zdazy opasc "zwierzak"
Blancik co do czasu brania tabletek to wiesz niby one zaczynaja działac juz po 1 tabletce ale przynajmniej moim zdaniem trzeba odczekac jakis czas zeby organizm przystosował sie bo przeciez na poczatku brania to pojawiaja sie rozne plamienia, upławy no ale lekarzem nie jestem i to tylko moje odczucie
http://www.milosc.god.pl/forum/viewtopic.php?t=552