Napiszcie skąd to może się dogadamyHej
A my z mężem szukamy Pana do trójkąta![]()
Napiszcie skąd to może się dogadamyHej
Oj oj jak fajnieJak myślę "gangbang" to mam w głowie wyzwoloną kobietę + 6 facetów. Jeden rucha ją w cipkę, drugi w dupkę a przez czterech pozostałych jest ruchana w buzię na przemian. Na końcu wszyscy spuszczają się jej do buzi i na twarz.
Podoba mi się Twoje podejście do sprawy.W przeważającej mierze jest to tylko kwestia logikiBo albo będę wiedział i widział i byc moze kierowal spotkaniem, albo zrobi to za moimi plecami.
Z żoną też kiedyś mieliśmy mieć trójkąt tylko ostatecznie mnie w nim zabrakłoW przeważającej mierze jest to tylko kwestia logikiBo albo będę wiedział i widział i byc moze kierowal spotkaniem, albo zrobi to za moimi plecami.
Powiedz coś więcej. Skąd jesteście , jakiegoś typu Faceta szukacie ? Jestem młodym zadbanym facetem.. chętnie rozwinęł tematHej
Mało tego chce żeby kazała mi wziąć kutasa nieznajomego do ust. Oj chętnie wyliże jej cipke po wytryskuPodziwiam was że dalibyście wyruchać swoją żonę lub partnerkę innemu facetowi i jeszcze moglibyście na to patrzeć .. mnie by psycha siadła![]()
A czego się spodziewa po takiej akcji?Rozmawiałem z żoną o seksie typu gangbang to stwierdza ze max dla nie by było ja plus 3 panów.
I co zamierzacie przejść do czynów?Rozmawiałem z żoną o seksie typu gangbang to stwierdza ze max dla nie by było ja plus 3 panów.
Naprawdę byś tego chciał ?Gangbang z żonką to byłoby coś
Czego się może spodziewać jak obecnie są to tylko fantazje i gdybanie , jedynie się podnieciła a w życiu trzeba z żoną o wszystkim rozmawiać.A czego się spodziewa po takiej akcji?
Bardzo dobre podejście. My mamy podobnie, zawsze rozmawiamy o swoich ganyazjach. Seks z fantazjami daje fajnego kopaCzego się może spodziewać jak obecnie są to tylko fantazje i gdybanie , jedynie się podnieciła a w życiu trzeba z żoną o wszystkim rozmawiać.
Kopa daje emocje plus podniecenie a wyobraźnia działa, krótko mówiąc zdrowe podejście ale fantazja to jedno real to inna bajka . Żeby realizować fantazje trzeba wspólnie to robić rozmawiać i planować no i realizowaćBardzo dobre podejście. My mamy podobnie, zawsze rozmawiamy o swoich ganyazjach. Seks z fantazjami daje fajnego kopa![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Opole dzisiaj gangbang | Ogłoszenia | 0 | |
P | Legnica dzisiaj wieczorem- gangbang | Ogłoszenia | 1 | |
P | Panowie bi-homo na gangbang | Ogłoszenia | 0 | |
P | Perwersyjny bi gangbang | Fetysze i perwersje | 1 | |
Z | Gangbang dla żony 12 panów | Ogłoszenia | 5 |