• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gangbang - wasze przygody.

Mężczyzna

jamesoon

Erotoman
Eeeee... Wyładowałeś sie już? Ulżyło Ci? Lepiej się czujesz? Fajnie, gratuluję. Nieładnie tak pisać. No i po co tak?
Wiesz...takie wulgarne i agresywne teksty często tylko nakręcają ludzi aby kontynuowali to, co robią. Pomyśl o tym.
Jak się czyta takich debili jak ty i twój kolega to krew zalewa z automatu najspokojnieszych ludzi

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Ludzie, to forum oferuje funkcję ignorowania wybranych użytkowników. Zamiast wylewać na kogoś pomyje, po prostu ukryjcie w ten sposób posty tej osoby: nie będziecie dostawać powiadomień o nowych odpowiedziach w wątkach, wypociny tych ludzi nie będą zajmować miejsca na ekranie – czysty zysk. Ja już to zrobiłem i nie interesuje mnie, ile jeszcze hejtu mają ochotę wylać na mnie niektóre osoby, bo życie jest za krótkie, żeby czytać coś mało interesującego – wszystko jedno, czy to są moje dywagacje, czy czyjeś marudzenie.

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Z całym szacunkiem, ale wolałbym na ogólnym, bo wtedy inni również będą mieli możliwość uczestniczenia w dyskusji. Tylko muszę wrócić do domu, odpocząć i wreszcie mieć nieco wolniejszą głowę.
Pisząc na ogólnym to trochę proszenie się o kłopoty , obawiam się że wiele osób nie podejdzie do tematu poważnie.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Jak się czyta takich debili jak ty i twój kolega to krew zalewa z automatu najspokojnieszych ludzi
Mocne słowa jak na małego, niedojrzałego emocjonalnie chłopczyka siusiającego do łóżka w nocy.
Co oni Ci zrobili, że ich tak obrażasz? Dwóch kulturowych mężczyzn, prowadzących konwersacje w kulturalny sposób, może nie zgadzam się z ich teoriami, ale podoba mi się jak dyskutują wzajemnie z szacunkiem do drugiej strony, nikogo nie obrażając w przeciwieństwie do Ciebie. Podpowiem Ci coś, bo mimo dużej ilości wyplutych przez Ciebie postów, dalej jesteś nieogarniętym sfrustrowanym użytkownikiem. Masz funkcję " ignoruj" i nie będziesz musiał czytać postów wybranych osób.