Dlaczego od razu szaleństwu. Zawsze za mną to chodziło , jednak trochę się obawiałam jak to będzie.
Ilu wylosowałaś?Jest takie miejsce na Śląsku, niedaleko Częstochowy, zazwyczaj takie imprezy zaczynają się w piątek.
Byłam tam niedawno z paroma znajomymi, Na wejściu wiadomo opaska a jeśli zielona to pada pytanie, czy chętna na gangbang? jeśli tak,
to wyciągasz los z numerkiem. Potem jest imprezka, striptiz, taniec a w trakcie jest gangbang, los z numerkiem, to ilość partnerów.
Ważność badań to 2 tygodnie.
Wtedy ośmiuIlu wylosowałaś?
Jak było? dałaś radę?Wtedy ośmiu![]()
Jakaś sytuacja w swingers klubie szczególnie cię podnieciła lub zszokowała?Początek jest zajebisty, potem przychodzi kryzys i myślisz kiedy koniec, ale to szybko mija i znowu jest OK
Dałam radę.
I jak to robiliście? Jak długo?Początek jest zajebisty, potem przychodzi kryzys i myślisz kiedy koniec, ale to szybko mija i znowu jest OK
Dałam radę.
Trwało to jakieś 3 godziny, naraz dwóch, trzech, taka już jestem , lubię wyzwaniaI jak to robiliście? Jak długo?Ilu naraz miało do Ciebie podejście? Co Cię w ogóle do tego skłoniło?
Pisałam w innym temacie o młodym małżeństwie, dziewczyna 21/22 lata została zmasakrowana przez 16 facetów.Jakaś sytuacja w swingers klubie szczególnie cię podnieciła lub zszokowała?
To znaczy ??? Za dużo ???Pisałam w innym temacie o młodym małżeństwie, dziewczyna 21/22 lata została zmasakrowana przez 16 facetów.
A to są imprezy prywatne czy ogólnodostepne jak można się w takie coś wkrecić ???Jest takie miejsce na Śląsku, niedaleko Częstochowy, zazwyczaj takie imprezy zaczynają się w piątek.
Byłam tam niedawno z paroma znajomymi, Na wejściu wiadomo opaska a jeśli zielona to pada pytanie, czy chętna na gangbang? jeśli tak,
to wyciągasz los z numerkiem. Potem jest imprezka, striptiz, taniec a w trakcie jest gangbang, los z numerkiem, to ilość partnerów.
Ważność badań to 2 tygodnie.
Nie wiem czy każdy może wejść, ale na pewno trzeba mieć badania i o ile wiem wcześniej zrobić rezerwację telefoniczną.A to są imprezy prywatne czy ogólnodostepne jak można się w takie coś wkrecić ???
Oj, jak na pierwszy raz, to tak....To znaczy ??? Za dużo ???
Szykowałaś się jakoś do tego?Trwało to jakieś 3 godziny, naraz dwóch, trzech, taka już jestem , lubię wyzwania![]()
A ty ilu miałaś najwięcej naraz?Oj, jak na pierwszy raz, to tak....![]()
Samo wyjście do klubu, to jest wyzwanie, a więc trzeba być gotową na wszystko, miałam korek , przed samym zajściem , schowałam go do torebki, i zaaplikowałam sobie sporo lubrykantu w "D". Drugie pytanie, to tak bez przerwy, raz tylko się trochę powycierałam, panowie pomagali.Szykowałaś się jakoś do tego?
3 godziny non stop?
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Impreza Swingers, gangbang i inne | Seks | 40 | |
| P | Opole dzisiaj gangbang | Ogłoszenia | 1 | |
| P | Legnica dzisiaj wieczorem- gangbang | Ogłoszenia | 1 | |
| P | Panowie bi-homo na gangbang | Ogłoszenia | 0 | |
| P | Perwersyjny bi gangbang | Fetysze i perwersje | 1 |