Chcesz tego doświadczyć?Opiszcie wasze fajne przygody podczas swingowania i gangbangu.
Planujesz oddać się takiemu szaleństwu?Gangbang dopiero w planach.
Dlaczego od razu szaleństwu. Zawsze za mną to chodziło , jednak trochę się obawiałam jak to będzie.Planujesz oddać się takiemu szaleństwu?
Widzieliśmy za granicą taką zabawę. Tam polegało to na tym, że kobieta wręczała wybranym przez siebie panom powiedzmy zaproszenia. I tylko oni braku czynny udział w zabawie. Pozostali goście mogli obserwować i dopingować. Panów raz było sześciu, a w kolejnym podejściu więcej niż dziesięciu. Nie pamiętam dokładnie. Wszystkie działania były wyłącznie z prezerwatywą. Dopiero gdy pani chciała to na zakończenie oralnego sama ściągała panu gumkę i kończyła ręką z finałem na twarz i biust.Dlaczego od razu szaleństwu. Zawsze za mną to chodziło , jednak trochę się obawiałam jak to będzie.
Ja sobie zamarzyłam pięciu czarnoskórych mężczyzn, no może być więcejWidzieliśmy za granicą taką zabawę. Tam polegało to na tym, że kobieta wręczała wybranym przez siebie panom powiedzmy zaproszenia. I tylko oni braku czynny udział w zabawie. Pozostali goście mogli obserwować i dopingować. Panów raz było sześciu, a w kolejnym podejściu więcej niż dziesięciu. Nie pamiętam dokładnie. Wszystkie działania były wyłącznie z prezerwatywą. Dopiero gdy pani chciała to na zakończenie oralnego sama ściągała panu gumkę i kończyła ręką z finałem na twarz i biust.
Bez prezerwatyw??? Nie obawiasz się o swoje zdrowie przede wszystkim?Ja sobie zamarzyłam pięciu czarnoskórych mężczyzn, no może być więcej. Prezerwatyw nie będzie. Jak wszystko dobrze pójdzie to w tego sylwestra to się wydarzy. Sexparty u znajomych w Berlinie.
Tak, masz rację. Najlepiej samemu założyć na jakimś portalu grupę i szukać, poznawać i wybierać ludzi na taką zabawę.Mało jest niestety portali na tego typu informacje. Może gdzieś za jakieś zamknięte grupy ale nie wejdziesz sobie na x stronę i się zapiszesz jak na ,,koncert"
Spokojnie panowie będą sprawdzeni.Bez prezerwatyw??? Nie obawiasz się o swoje zdrowie przede wszystkim?
Jesteś po menopauzie czy jakieś bardzo, bardzo skuteczne zabezpieczenie?Spokojnie panowie będą sprawdzeni.
O mnie się nie musisz martwićJesteś po menopauzie czy jakieś bardzo, bardzo skuteczne zabezpieczenie?
Pytałam z ciekawości.O mnie się nie musisz martwić
Przedstawią badania. Z dnia xyz. A od tego dnia badań do dnia imprezy będą mieli pas cnoty? Czy może jednak mogą coś załapać?Spokojnie panowie będą sprawdzeni.
Zdaję sobie sprawę z ryzyka. "Life fast die young"Przedstawią badania. Z dnia xyz. A od tego dnia badań do dnia imprezy będą mieli pas cnoty? Czy może jednak mogą coś załapać?
Czyste szaleństwo. Dla wszystkich stron.Zdaję sobie sprawę z ryzyka. "Life fast die young"![]()
Oj jeszcze mnie nie znaszCzyste szaleństwo. Dla wszystkich stron.
Jeszcze?Oj jeszcze mnie nie znasz.
Też mnie ciekawi co dla kobiety może być mocniejsze niż gangbangOj jeszcze mnie nie znasz.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| P | Opole dzisiaj gangbang | Ogłoszenia | 1 | |
| P | Legnica dzisiaj wieczorem- gangbang | Ogłoszenia | 1 | |
| P | Panowie bi-homo na gangbang | Ogłoszenia | 0 | |
| P | Perwersyjny bi gangbang | Fetysze i perwersje | 1 | |
| Z | Gangbang dla żony 12 panów | Ogłoszenia | 5 |