• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gangbang - wasze przygody.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Dlaczego od razu szaleństwu. Zawsze za mną to chodziło , jednak trochę się obawiałam jak to będzie.
Widzieliśmy za granicą taką zabawę. Tam polegało to na tym, że kobieta wręczała wybranym przez siebie panom powiedzmy zaproszenia. I tylko oni braku czynny udział w zabawie. Pozostali goście mogli obserwować i dopingować. Panów raz było sześciu, a w kolejnym podejściu więcej niż dziesięciu. Nie pamiętam dokładnie. Wszystkie działania były wyłącznie z prezerwatywą. Dopiero gdy pani chciała to na zakończenie oralnego sama ściągała panu gumkę i kończyła ręką z finałem na twarz i biust.

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Widzieliśmy za granicą taką zabawę. Tam polegało to na tym, że kobieta wręczała wybranym przez siebie panom powiedzmy zaproszenia. I tylko oni braku czynny udział w zabawie. Pozostali goście mogli obserwować i dopingować. Panów raz było sześciu, a w kolejnym podejściu więcej niż dziesięciu. Nie pamiętam dokładnie. Wszystkie działania były wyłącznie z prezerwatywą. Dopiero gdy pani chciała to na zakończenie oralnego sama ściągała panu gumkę i kończyła ręką z finałem na twarz i biust.
Ja sobie zamarzyłam pięciu czarnoskórych mężczyzn, no może być więcej;). Prezerwatyw nie będzie. Jak wszystko dobrze pójdzie to w tego sylwestra to się wydarzy. Sexparty u znajomych w Berlinie.

Mężczyzna

janeczek216

Nowicjusz
Mało jest niestety portali na tego typu informacje. Może gdzieś za jakieś zamknięte grupy ale nie wejdziesz sobie na x stronę i się zapiszesz jak na ,,koncert"

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Mało jest niestety portali na tego typu informacje. Może gdzieś za jakieś zamknięte grupy ale nie wejdziesz sobie na x stronę i się zapiszesz jak na ,,koncert"
Tak, masz rację. Najlepiej samemu założyć na jakimś portalu grupę i szukać, poznawać i wybierać ludzi na taką zabawę.