• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gangbang dla żony 12 panów

Mężczyzna

Zwyrolki

Cichy Podglądacz
Szukamy z żoną miejsc w Polsce lub osoby która organizuje spotkania gangbang. Szukamy 10-12 panów bez brzuszków normalnej budowy mięśniakom dziękujemy. Mamy doświadczenie w większym gronie ale wiemy jak to jest umówić 3 panów a co dopiero 10 czy więcej nigdy terminy nie pasują. Najlepiej ktoś kto organizuje takie spotkania. Wszystkie dziurki z finałem na twarzy.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
To będzie trudno. Jak sam piszesz - 3 zgrać to problem a co dopiero 12. Sam kiedyś szukałem ziomka do trójkąta i to była porażka.

Dochodzi też aspekt bezpieczeństwa. W klubie nie toleruje się żadnych odpałów, a w domku nie wiesz czy sytuacja nie wymknie się spod kontroli.

Mężczyzna

Zwyrolki

Cichy Podglądacz
To będzie trudno. Jak sam piszesz - 3 zgrać to problem a co dopiero 12. Sam kiedyś szukałem ziomka do trójkąta i to była porażka.

Dochodzi też aspekt bezpieczeństwa. W klubie nie toleruje się żadnych odpałów, a w domku nie wiesz czy sytuacja nie wymknie się spod kontroli.
Masz rację jednak to mamy już dograne tam jeszcze będzie ekipa filmowa a panowie w maskach chyba że im obiektyw przeszkadza to dziękujemy.

Mężczyzna

Zwyrolki

Cichy Podglądacz