Od niedawna z partnerem zakupujemy i wprowadzamy nowe gadżety. Dla par ale też solo, co o tym sądzicie? Może macie jeszcze takie jakich my nie mamy?
Pewnie mamy, ale nie wiemy co Wy macieMoże macie jeszcze takie jakich my nie mamy?
Mega hot! Uwielbiam już na poziomie gry wstępnej, jak mnie partner mizia stymulatorem, szczególnie sutki. Ostatnio zakupiłam sobie zabawkę z membranową stymulacją. Po chwili jestem strasznie wilgotna, nawet po ciężkim dniu w pracy. Oczywiście mój chłop to wykorzystuje; ale gra wstępna gra wstępną, a jak jest we mnie i jeszcze stymuluje mi łechtaczkę.... orgazm za orgazmem, jemu też lepiej, bo też czuje te wibracje. Aktualnie to mój top 1Od niedawna z partnerem zakupujemy i wprowadzamy nowe gadżety. Dla par ale też solo, co o tym sądzicie? Może macie jeszcze takie jakich my nie mamy?
Jak już gdzieś pisałem ,mieszkam sam ,odwiedza mnie tylko kilka pań (każda z osobna ) które akurat korzystają z tych akcesoriów.Te dyby rozwaliły mi mózg. Gdzie chowacie jak mają przyjść goście?
Nie przeczytałem od dawna nic tak smutnego... Może warto mieć rodzinę, znajomych... Serio to piszę, rzadko się zdarza, żeby ktoś był tak samotny...Jak już gdzieś pisałem ,mieszkam sam ,odwiedza mnie tylko kilka pań
Wyluzuj ,jeżeli by mi nie odpowiadał taki styl życia ,to bym go zmienił. Nie nudzę się ,mam kosztowne hobby i trzy koty do towarzystwa . A weekendowe spotkania z kobietami , w zupełności zaspokajają potrzebę kontaktu z kimś.Nie przeczytałem od dawna nic tak smutnego... Może warto mieć rodzinę, znajomych... Serio to piszę, rzadko się zdarza, żeby ktoś był tak samotny...
Oczywiście, że gadżety są hot, wszystko co sprawia nam przyjemność jest hot nie mówię, że to obowiązkowy motyw aby korzystać z zabawek z partnerem, ale czasem aby urozmaicić życie erotyczne jak najbardziej.Od niedawna z partnerem zakupujemy i wprowadzamy nowe gadżety. Dla par ale też solo, co o tym sądzicie? Może macie jeszcze takie jakich my nie mamy?
Wspólne korzystanie z zabawek w trakcie seksu jest bardzo hot!Oczywiście, że gadżety są hot, wszystko co sprawia nam przyjemność jest hot nie mówię, że to obowiązkowy motyw aby korzystać z zabawek z partnerem, ale czasem aby urozmaicić życie erotyczne jak najbardziej.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Gadżety erotyczne | Ogłoszenia | 0 | |
Ciekawe gadżety erotyczne | Akcesoria erotyczne | 122 | ||
G | Oryginalne gadżety erotyczne | Akcesoria erotyczne | 26 | |
S | Jakie gadżety erotyczne stosujecie? | Akcesoria erotyczne | 22 | |
Nieużywane gadżety na sprzedaż | Ogłoszenia | 3 |