• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fisting dopochwowy

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Z żoną parę razy spróbowaliśmy fisting pochwowy i analny. Na początku,żona trochę się bała,mówiła że było bardzo fajnie.

Mężczyzna

Simm123

Cichy Podglądacz
Hej jakie macie techniki na fisting. Próbujemy z żonką od jakiegoś czasu, niestety moja dłoń jest dośc spora. Macie jakieś pozycje lub sposób układania dłoni, które by to nam ułatwiły.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Hej jakie macie techniki na fisting. Próbujemy z żonką od jakiegoś czasu, niestety moja dłoń jest dośc spora. Macie jakieś pozycje lub sposób układania dłoni, które by to nam ułatwiły.
U nas to wygląda tak.
Początek to minetka. Długo i namiętnie. Dużo śliny. Mąż ma szczupłe dłonie. Powoli wsuwa palce we mnie. I potem jest już cudownie. Robi ze mną co chce. Robimy to dwa, trzy razy w miesiącu. Za każdym razem szczytuję dwa, trzy, a nawet cztery razy. Odpływam. Potrzebuję po tym dłuższego odpoczynku. Mąż bardzo i mnie dba.

Spróbowaliśmy żelu do fistingu. Daje radę.

Ćwiczcie i bądźcie cierpliwi. Dajcie znać gdy się Wam uda.
Zapraszam na priv jakby co.
Pozdrawiam 🌹