• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Finał na twarz lub do buzi

Mężczyzna

CiagleNapalony92

Nowicjusz
Cześć. Pytanie bardziej do grona płci pięknej, ponieważ 99% facetów lubi po orgazmie kobiety wtopić się w soczki z cipki u kobiety.
Kobietki, jaki macie stosunek do finału na twarz lub do buzi, jeśli sperma trafi do ust to połykacie czy wypluwacie?
Zdaje sobie sprawę z tego że jest to kwestia indywidualna, aczkolwiek ciekawy jestem opini forumowiczek

Mężczyzna

CiagleNapalony92

Nowicjusz
Ja się swojej spuszczam do buzi ale niestety nie łyka... :/
Próbowałes rozmowy
?

Moja kobieta sama wielokrotnie wychodziła z inicjatywa abym jej się spuścił ale po każdym razie wypluwala, i twierdziła że konsystencja spermy jest dla niej obrzydliwa. Minęły dwa lata, i poraz kolejny poprosiła o spust do buzi, bez żadnego wypluwania, polknela sperme, i jeszcze zanim to zrobiła to bawiła się sperma w buzi. Może te dwa lata jej do dojrzałości w tym temacie....? Być może tak samo będzie u ciebie. Na samym początku spróbuj rozmowy, spróbuj palcem zdjąć sperme z penisa i tylko połóż ta sperme na usta... A z biegiem czasu może twoja partnerka sama dojrzeje do tego że będzie cie wysysa do zera 🙂

Mężczyzna

jamesoon

Erotoman
Próbowałes rozmowy
?

Moja kobieta sama wielokrotnie wychodziła z inicjatywa abym jej się spuścił ale po każdym razie wypluwala, i twierdziła że konsystencja spermy jest dla niej obrzydliwa. Minęły dwa lata, i poraz kolejny poprosiła o spust do buzi, bez żadnego wypluwania, polknela sperme, i jeszcze zanim to zrobiła to bawiła się sperma w buzi. Może te dwa lata jej do dojrzałości w tym temacie....?
Albo ćwiczyła 🤔

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Próbowałes rozmowy
?

Moja kobieta sama wielokrotnie wychodziła z inicjatywa abym jej się spuścił ale po każdym razie wypluwala, i twierdziła że konsystencja spermy jest dla niej obrzydliwa. Minęły dwa lata, i poraz kolejny poprosiła o spust do buzi, bez żadnego wypluwania, polknela sperme, i jeszcze zanim to zrobiła to bawiła się sperma w buzi. Może te dwa lata jej do dojrzałości w tym temacie....? Być może tak samo będzie u ciebie. Na samym początku spróbuj rozmowy, spróbuj palcem zdjąć sperme z penisa i tylko połóż ta sperme na usta... A z biegiem czasu może twoja partnerka sama dojrzeje do tego że będzie cie wysysa do zera 🙂
Może się na kimś nauczyła?

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Próbowałes rozmowy
?

Zazdroszczę choćby tego że bierze do ust. Moja nawet czubka penisa nie umieści w ustach. Najwięcej co może zrobić to dotykać językiem 🤐 tu wspólne rozmawianie o tym nawet nic nie daje