Słyszałem kiedyś, że od uprawiania seksu analnego kobietom rosną tyłki, to tak samo jak od kasku czy czapki wycierają się włosyNo kurde, dla mnie szokDwadzieścia lat noszenia kasków nie wytarło mi włosów na łbie, a tutaj coś takiego
![]()

Słyszałem kiedyś, że od uprawiania seksu analnego kobietom rosną tyłki, to tak samo jak od kasku czy czapki wycierają się włosyNo kurde, dla mnie szokDwadzieścia lat noszenia kasków nie wytarło mi włosów na łbie, a tutaj coś takiego
![]()
Zgadzam się kobieca zgrabna noga w takich butach to dla mnie uczta dla zmysłów do tego pończochy i bielizna i nic więcej nie trzebaSzpilki a w szczególności gustowne sandałki na obcasie (zwłaszcza na dość wysokiej i cienkiej szpilce) to chyba najbardziej kobiecy atrybut jaki można sobie wyobrazić. Uwielbiam damskie stópki, ale niejednokrotnie zdałem sobie sprawę że to właśnie szpilki zwracają moją największą uwagę. Zwłaszcza gdy dziewczyna ma smukłe, drobne (rozmiar 36-38) stópki i estetyczny pedi. Nie bez znaczenia z pewnością jest też to, że taki widok jest dość niecodzienny.
Taki widok jest elektryzujący o każdej porze roku, ale byłem w szoku gdy widziałem w sylwestra (mróz, śnieg) dziewczyny, które nic sobie z tego nie robiły i chodziły w sandałkach i do tego gołe stópki. Przyciągało to wzrok.![]()
Nie, no bez przesady. To, co tutaj prezentujesz to jeden z jakichś ekstremalnych przypadków a nie reguła. Tak, wiem że przyczyną halluksów często są szpilki z wąskimi noskami, ale nie zawsze. Mogą to być choćby sprawy genetyczne, urazy albo reumatyzm.Ale mnie to wpienia, wciskanie na siłe najgorszego dla naszych stóp obuwia, o takiego:
![]()
Jest to najgorszy możliwy kształt cholewki - w szpic. Ostatnio chcąc kupić sobie buty na obcasie zauważyłam, że 90-95% oferty, to właśnie te koszmarne szpilki w szpic. Samo ich przymierzanie powodowało ból. To jest własnie to #piekłokobiet, dlaczego facetom nie wciskają szkodzących zdrowiu produktów? Bo facet jakby mu wcisnęli coś co boli w noszeniu, to pierdolnąłby takich butem w takiego projektanta. Tak samo swetry damskie, 90% oferty to butelkowy poliester, tymczasem na męskim - swetry z bawełny i wełny
Po latach chodzenia w takim czymś, można własnie na basenie pooglądać sobie takie stwory (polecam, żeby wyleczyć się z przymusu podbijania sobie seksowności tego typu wyrobami obuwiopodonymi):
![]()
Mega, mega seksowne "stópki"![]()
Żeby nie być gołosłownym pierwsze z brzegu zdjęcia, które mam w telefonieNie, no bez przesady. To, co tutaj prezentujesz to jeden z jakichś ekstremalnych przypadków a nie reguła. Tak, wiem że przyczyną halluksów często są szpilki z wąskimi noskami, ale nie zawsze. Mogą to być choćby sprawy genetyczne, urazy albo reumatyzm.
Moja żona lubi nosić szpilki, a takie klasyczne czółenka jak na zdjęciu chyba najbardziej. W biurze najczęściej takie nosi.
No i dodam jeszcze, że stopy mojej żony są bardzo seksowne i uwielbiam je pieścić![]()
Szału ni maŻeby nie być gołosłownym pierwsze z brzegu zdjęcia, które mam w telefonie
![]()
![]()
To jak już się przepychamy, to pokaż zdjęcie bez butówŻeby nie być gołosłownym pierwsze z brzegu zdjęcia, które mam w telefonie
![]()
![]()
Bez butów będzie jeszcze gorzej.To jak już się przepychamy, to pokaż zdjęcie bez butów![]()
Właśnie to miałam okazję obserwować wiele razy na basenie, nie ma się co oszukiwać. Tyle robimy wbrew sobie, żeby tylko zdobyć męskie zainteresowanie, nawet kosztem naszego zdrowia. Dodatkowo wtłacza nas w te formatki mainstream, reklama... a tymczasem gdyby facetom sugerowano noszenie butów deformujących stopy, to zwyczajnie wyśmialiby taki durny produkt.Bez butów będzie jeszcze gorzej.
Ale co tu dyskutować te nogi są krzywe 🫣Zresztą zobaczcie na 2 zdjęciu jak te stopy są wtłoczone w zbyt mało tęgie buty, robi się taka napompowana parówka, ech...
Ja nie mam zamiaru się z nikim przepychać. Po prostu wrzuciłaś zdjęcie, które jest naprawdę obrzydliwe z sugestią, że każda kobieta która nosi takie buty to masochistka, która w przyszłości będzie miała tak zdeformowane stopy. Patrząc ile kobiet chodzi w takich szpilkach, to chirurdzy nie robiliby nic innego, tylko operowali halluksy.To jak już się przepychamy, to pokaż zdjęcie bez butów![]()
No i wypowiedział się ekspert od kobiecych nóg, który wali konia do butów i zdjęćAle co tu dyskutować te nogi są krzywe 🫣![]()
No do tych to nawet nie stanie więc przykro mi że nie możesz pogodzić się z prawdą.No i wypowiedział się ekspert od kobiecych nóg, który wali konia do butów i zdjęć![]()
Prawda to jest pojęcie względne, Twoja prawda jest taka a moja innaNo do tych to nawet nie stanie więc przykro mi że nie możesz pogodzić się z prawdą.![]()
Dokładnie takPrawda to jest pojęcie względne, Twoja prawda jest taka a moja inna
Chociaż stopy to nie jest jakiś mój fetysz, to wolę jak staje mi do stóp niż do butów![]()
No i jak zrobiło się miłoDokładnie takkażdy ma swoje upodobania
![]()
Na luzieNo i jak zrobiło się miłoMożna?
to nie jest obrzydliwe tylko zwyczajnie chamskie ze strony projektantów i firm obuwniczych, że wypuszczają produkty deformujące stopy. Powtarzam po raz kolejny - mężczyźni, gdyby dostali taki produkt obuwniczy, pierdolnęli by w takiego projektanta takim butem, głośno zastanawiając się czy czasem nie oszalał.Ja nie mam zamiaru się z nikim przepychać. Po prostu wrzuciłaś zdjęcie, które jest naprawdę obrzydliwe z sugestią, że każda kobieta która nosi takie buty to masochistka, która w przyszłości będzie miała tak zdeformowane stopy.
To nie tylko halluksy. I chirurdzy i podolodzy mają mnóstwo roboty z tym, może nie wśród młodych kobiet, ale takich 40+ to już się zaczyna.Patrząc ile kobiet chodzi w takich szpilkach, to chirurdzy nie robiliby nic innego, tylko operowali halluksy.
Nigdzie nie skrytykowałam nóg Twojej żony, wg mnie ma mega smukłe. Odniosłam się tylko do tego jak źle dobrany do tęgości stopy jest ten but na zdjęciu. Takie ściśnięcie źle wpływa na krążenie, te buty nie robią jej dobrze zdrowotnie.A to, że ktoś nie wierzy, że moja żona ma zgrabne stopy? Jakoś to przeżyję, ja wiem swoje i nie muszę nikomu nic udowadniać.