• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz szpilek :)

Mężczyzna

4xblah

Nowicjusz
Też lubię, ale lubię dużo butów kobiet. Podobają mi się sandałki, botki, baleriny, trampki takie bardziej eleganckie.
Jak chcesz kilka zdjęć koleżanek w szpilkach to podeślij maila na priv.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Może i ładnie wyglądają, ale po latach chodzenia w takich butach stopy są masakrycznie zdeformowane. Polecam sobie poobserwować powykrzywiane stopy eleganckich pań na basenie 😱 Dlatego szpilki raczej do stania i leżenia a do chodzenia wolę albo płaskie buty albo buty na obcasie ale takie z szerokim noskiem i szerokim obcasem.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Ale mnie to wpienia, wciskanie na siłe najgorszego dla naszych stóp obuwia, o takiego:
images

Jest to najgorszy możliwy kształt cholewki - w szpic. Ostatnio chcąc kupić sobie buty na obcasie zauważyłam, że 90-95% oferty, to właśnie te koszmarne szpilki w szpic. Samo ich przymierzanie powodowało ból. To jest własnie to #piekłokobiet, dlaczego facetom nie wciskają szkodzących zdrowiu produktów? Bo facet jakby mu wcisnęli coś co boli w noszeniu, to pierdolnąłby takich butem w takiego projektanta. Tak samo swetry damskie, 90% oferty to butelkowy poliester, tymczasem na męskim - swetry z bawełny i wełny 🤬
Po latach chodzenia w takim czymś, można własnie na basenie pooglądać sobie takie stwory (polecam, żeby wyleczyć się z przymusu podbijania sobie seksowności tego typu wyrobami obuwiopodonymi):
deformacje-stopy-top.jpg

Mega, mega seksowne "stópki" 😂🤣🤬

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
No kurde, dla mnie szok:eek: Dwadzieścia lat noszenia kasków nie wytarło mi włosów na łbie, a tutaj coś takiego:unsure:

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
No kurde, dla mnie szok:eek: Dwadzieścia lat noszenia kasków nie wytarło mi włosów na łbie, a tutaj coś takiego:unsure:
A skąd się brały dawniej filigranowe stópki u japońskich kobiet? Właśnie stąd. "Modelowano" te stopy od najmłodszych lat wciskając w prawidła, krępując bandażami i stosując równie bolesne zabiegi.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
A skąd się brały dawniej filigranowe stópki u japońskich kobiet? Właśnie stąd. "Modelowano" te stopy od najmłodszych lat wciskając w prawidła, krępując bandażami i stosując równie bolesne zabiegi.
Faktycznie, to wiedziałem, ale nie łączyłem tego z "normalną", codzienną egzystencją kobiet w naszej cywilizacji🤷‍♂️

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Ostatni wjazd typu off-top (prosze nie raportować bo ważne i blisko tematu)
Polecam
Jack London "Serce kobiety" , taka książka❤️- ona wyjaśnia sporo:)
W temacie : nie mam fetyszu szpilek.
Podniecają mnie kobiety w szpilkach. Jestem fanem kobiecych, nóg nawet bosych;):devilish:

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Kynamite00

Cichy Podglądacz
Szpilki a w szczególności gustowne sandałki na obcasie (zwłaszcza na dość wysokiej i cienkiej szpilce) to chyba najbardziej kobiecy atrybut jaki można sobie wyobrazić. Uwielbiam damskie stópki, ale niejednokrotnie zdałem sobie sprawę że to właśnie szpilki zwracają moją największą uwagę. Zwłaszcza gdy dziewczyna ma smukłe, drobne (rozmiar 36-38) stópki i estetyczny pedi. Nie bez znaczenia z pewnością jest też to, że taki widok jest dość niecodzienny.
Taki widok jest elektryzujący o każdej porze roku, ale byłem w szoku gdy widziałem w sylwestra (mróz, śnieg) dziewczyny, które nic sobie z tego nie robiły i chodziły w sandałkach i do tego gołe stópki. Przyciągało to wzrok. :)