• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz stóp

kaszkiet

Cichy Podglądacz
Mnie kobiece stopy bardzo kręcą ;) Nigdy nie miałem okazji żadnych pieścić, ale wydaje mi się, że spocone kręcą mnie jeszcze bardziej :D Oczywiście paznokcie muszą być zadbane (niekoniecznie pomalowane) i pięty gładziutkie. Teraz akurat lato, więc dużo pań eksponuje swoje stopy i słusznie, bo to bardzo ładny widok :)

Mężczyzna

miśki30

Nowicjusz
Fantazjuję nieraz o ładnych, młodych kelnerkach, sekretarkach, urzędniczkach, które w pracy spędzają cały dzień i muszą być w spódniczkach, rajstopach i szpilkach. Nawet w najcieplejsze dni :) Wyobrażam sobie nieraz jak po pracy ściągam szpileczki z ich stópek i pieszczę je językiem, masuję, całuję a one w rewanżu potem robią mi footjob :) Cudowna, klasyczna fantazja, która chodzi za mną od czasów dorastania...

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
od jakiegoś czasu podniecają mnie zadbane kobiece sópki, najepiej po całym dniu w bucikach, szpilkach lub balerinkach...

Mężczyzna

kshaonet88

Cichy Podglądacz
Damskie stopy są piekne ja pieszczoty oddam p nie odbiera 15 lat tobą stopy mojej żony tysiące razy doprowadziły mni

Kobieta

Pani Karolina

Cichy Podglądacz
Fantazjuję nieraz o ładnych, młodych kelnerkach, sekretarkach, urzędniczkach, które w pracy spędzają cały dzień i muszą być w spódniczkach, rajstopach i szpilkach. Nawet w najcieplejsze dni :) Wyobrażam sobie nieraz jak po pracy ściągam szpileczki z ich stópek i pieszczę je językiem, masuję, całuję a one w rewanżu potem robią mi footjob :) Cudowna, klasyczna fantazja, która chodzi za mną od czasów dorastania...
A skąd jesteś