Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Cześć, zapraszam jakiegoś kolegę na rozmowe priv jesli ma taki sam fetysz jak Ja, mianowicie nogi w rajstopach/pończochach/kabaretkach.
Oczywiscie kobiece nogi
Nie w tym rzecz.
Trudno jest mi zrozumieć rozmawianie z fetyszami z innymi mężczyznami, gdy nie odczuwa się pociągu do mężczyzn.
Na tej samej zasadzie, nie pojmuję, jak można rozmawiać o kobietach z innymi mężczyznami.
Wrzesień 2025…..niestety w miarę ciepły ale i tak liczę że na ulicach pojawiaj się panie w rajstopach. Tylko patrzeć ….. czasami dotknąć …. Ahhh , pozdrawiam Panowie , fajnie że jest ktoś ma tak jak ja. Ja dzisiaj sam sam chacie , dlatego dopiero odpisuje ale chyba trzeba częściej tu wpadać. Pozdro
Wrzesień 2025…..niestety w miarę ciepły ale i tak liczę że na ulicach pojawiaj się panie w rajstopach. Tylko patrzeć ….. czasami dotknąć …. Ahhh , pozdrawiam Panowie , fajnie że jest ktoś ma tak jak ja. Ja dzisiaj sam sam chacie , dlatego dopiero odpisuje ale chyba trzeba częściej tu wpadać. Pozdro
Jak byłem młodszy miałem mocną jazdę na kobiety w rajstopach. Od jakiegoś czasu mi trochę minęło, ale czasami proszę moją partnerkę, żeby do seksu założyła rajstopy z wycięciem na tyłku i cipce.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.