madzia napisał:hehe to chociaz tyle dobrze i ze keszcze sie nie klucisz ze masz racje ze spudnica to suklienka i na odwrot
kłócisz
spódnica
literowke pominełam heh sorki nie mogłam sie powtrzymać
madzia napisał:hehe to chociaz tyle dobrze i ze keszcze sie nie klucisz ze masz racje ze spudnica to suklienka i na odwrot
madzia napisał:hehe właśnie nigdy nie wiem jak sie pisze klócić teraz będę pamietać a spódnica napisalam przez U bo ktoś tak wcześniej napisał :/ ale coś mi i tak nie pasowało
Krzyś napisał:jeśli chodzi o ten temacik, to mnie kręcą pończochy, najlepiej te zakończone seksowną koronką :wink: i raczej samonośne, bez pasa Kobietki, noście pończochy, to takie seksowne, a zwłaszcza jak spod króciutkiej spódniczki uwidacznia się koronka pończoch, to działa na facetów piorunująco, w końcu faceci są wzrokowcami ... Mnie takie coś baardzo kręci.
Krzyś napisał:hhmm, pozwolę sobie się z Tobą niezgodzić, gdyż pończochy nie muszą być samonośne :wink: , mogą być zapinane do pasa do pończoch i mogą być właśnie i takie smonośne, bez pasa, a rzeczywiście rajstoopy są tylko samonośne bo to ciało je trzyma ... Tak więc nie jest do końca tak jak Ty mówisz ....