• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fetysz podkolanówek siatkarek

Mężczyzna

punk428

Cichy Podglądacz
Kocham te ich podkolanówki naciągnięte pod kolanko chciałbym takie zdobyć od siatkarki i się w nie spuścić i lizać je ale nie wiem jak je zdobyć.

Mężczyzna

Dyl Sowizdrzał

Podrywacz
Uwielbiam to forum. Wpis pierwszy podkolanówki podciągnięte pod kolanko, raz widziałem takie zrolowane przy kostce wyglądały ciekawie, ale raczej chyba niekoniecznie były wówczas atrybutem siatkarki.
Wpis kolejny czy to siatkarki grające hobbystycznie, no tak, bo te grające hobbystycznie mogą przecież nosić zwykle skarpety zaciągnięte pod kolano i grać na siatce zawieszonej o metr niżej.
To będzie wesoła niedziela.

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Nie wiem czy będzie zainteresowanie, bo facetów inna garderoba interesuje.
Jest masa facetów którzy mają fantazje związane z zakolanówkami, rajstopami czy skarpetkami jak chociażby autor wątku, więc wydaje mi się że znaleźli byś się chętni na zakup takich zużytych zakolanówek, chociaż zapewne majtki były by bardziej chodliwym towarem

Kobieta

MoonikaWaw

Cichy Podglądacz
Jest masa facetów którzy mają fantazje związane z zakolanówkami, rajstopami czy skarpetkami jak chociażby autor wątku, więc wydaje mi się że znaleźli byś się chętni na zakup takich zużytych zakolanówek, chociaż zapewne majtki były by bardziej chodliwym towarem
Jak kogos to kręci to mogę oddać za darmo lub na wymianę za coś innego.