Wchodzi facet do gabinetu lekarskiego i doktor pyta w czym problem.
-Widzi pan, mam taki fetysz, że kładę penisa na stole, a potem uderzam młotkiem w penisa.
-I to panu sprawia przyjemność?!?!?!?!!
-Przyjemnie to jest, jak nie trafię
Fetysz jak fetysz...ale to już pod kaftan bezpieczeństwa podchodzi
druga sprawa kaftan bezpieczeństwa też pewnie może być fetyszem
ale ani jeden ani drugi nie moimi
A nie, jakoś dziękuję. Nie skorzystam.
Już widzę jak mówię facetowi, że chcę sprawdzić tę fantazję i ma podłożyć rękę pod koło.
Na dodatek tu akurat jestem przekonana, że mnie to nie podnieci.
A nie, jakoś dziękuję. Nie skorzystam.
Już widzę jak mówię facetowi, że chcę sprawdzić tę fantazję i ma podłożyć rękę pod koło.
Na dodatek tu akurat jestem przekonana, że mnie to nie podnieci.
Trochę dziwny fetysz ale ciekawi mnie teraz czy to faktycznie nie boli. Pozostaje mi uwierzyć na słowo autorowi wątku.
Ale skoro nie boli, to może by tak penisa tam pod to koło...
Trochę dziwny fetysz ale ciekawi mnie teraz czy to faktycznie nie boli. Pozostaje mi uwierzyć na słowo autorowi wątku.
Ale skoro nie boli, to może by tak penisa tam pod to koło...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.