• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz nóg w Rajstopach Pończochach / Obcasy

Mężczyzna

LuKasjon

Podrywacz
Mężczyzna

MrBean

Cichy Podglądacz
Dla mnie to fetysz nr 1. Nogi w nylonie i szpilkach to najbardziej seksowny element w wyglądzie kobiety. Przynajmniej w sytuacji publicznej. Za młodu powodował u mnie bezwarunkową erekcję. Szkoda, że kobiety ostatnio pozbawiają się tych walorów.

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Dla mnie to fetysz nr 1. Nogi w nylonie i szpilkach to najbardziej seksowny element w wyglądzie kobiety. Przynajmniej w sytuacji publicznej. Za młodu powodował u mnie bezwarunkową erekcję. Szkoda, że kobiety ostatnio pozbawiają się tych walorów.
To jest coś pod czym podpisuję się wszystkimi palcami jakie posiadam. Nie ma nic piękniejszego niż nogi w rajstopkach lub pończochach i do tego krótka mini albo długa z baaardzo długim rozcięciem. Jak widzę tak ubraną kobietę to od razu mam ochotę taką nóżkę pieścić językiem od małego palca począwszy a skończywszy tam gdzie zaczyna się prawdziwa przyjemność😀. Zgadzam się że szczególnie w młodszym pokoleniu wkradła się bylejakość w ubiorze. Potargane jeansy, dresy, średnio podkreślające sylwetkę spodnie , zero kobiecości seksapilu który kiedyś był dla kobiet czymś naturalnym. Moja żona niestety pomimo mojej heroicznej walki o kobiecy styl ubioru też wpadła w tę modę rodem z pikniku przy ognisku. Co jakiś czas kupię jej fajną spódniczkę albo sukienkę i proszę żeby ubrała to słyszę z reguły " gdzie ja mam w tym chodzić, na zakupy przecież tak nie pójdę". Ostatnio mnie przechytrzyła. Skoro nie na zakupy to zabrałem ją na randkę - mówię ubierz tą spódniczkę fajną, pojedziemy do Ustronia na kawkę. No I co? Oczywiście spodenki jeansowe bo Ustroń jest w górach a w góry się nie jeździ w spódniczkach ( guzik prawda bo sama zobaczyła ile obok nas przy stolikach i na spacerze było kobiet w sukienkach i spódniczkach). Czasem mam wrażenie ze wiedząc co na mnie działa specjalnie ubiera się dokładnie odwrotnie. No cóż przegapiłem moment kiedy przestała chcieć mi się podobać pod względem ubioru.